1. Ervaring opdoen bij verschillende bedrijven in verschillende branches
Weet jij nog niet precies wat je leuk vindt? Of heb je al wel een idee, maar weet je nog niet of je in een groot of klein bedrijf wil werken, nationaal of internationaal, enz.? Via JAM kan je werkervaring opdoen bij verschillende bedrijven in jouw buurt. Door bij verschillende werkgevers aan de slag te gaan kom jij erachter waar je interesses liggen en welke branche jou het meest aanspreekt. Dit kan jou helpen bij bijvoorbeeld het maken van een goede studiekeuze.

2. Online solliciteren
Tegenwoordig kun je alles online bestellen, maar om een leuke bijbaan of vakantiebaan te regelen moet je alsnog de deur uit. Niet echt van deze tijd hé? Daar hebben wij de oplossing voor! Heel de procedure, van aanmelding tot sollicitatie tot uitbetaling, vindt namelijk online plaats. Dat betekent dat je alles vanaf je smartphone of computer kunt regelen. We hebben slechts één uitzondering. Wij vragen altijd aan iedereen om even langs te komen bij ons op kantoor. Tijdens het kennismakingsgesprek willen wij jou beter leren kennen. Wie jij bent, wat jouw kwaliteiten zijn, waar je interesses liggen en waar je precies naar op zoek bent in een baan.

3. Wij regelen alles voor jou
Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we samen waar je precies naar op zoek bent. Op basis van dit profiel gaan wij op zoek naar de baan die perfect bij jou past. Jij kan dus lekker achterover leunen en wij doen het werk! Je hoort altijd zo snel mogelijk van ons als we iets voor je gevonden hebben. Ook bedrijven kunnen jou een uitnodiging sturen om te komen werken. Het enige wat jij hoeft te doen is met één druk op de knop de baantjes te accepteren die jou leuk lijken.

4. Alles bij de hand
JAM heeft een app ontwikkeld waarin al jouw gegevens overzichtelijk bij elkaar staan. Je kunt hier jouw beschikbaarheid doorgeven, je werkschema terug vinden, uitnodigingen van bedrijven ontvangen en je kunt zien wat je tot nu toe verdiend hebt. Download de app op je smartphone, zodat je hem altijd en overal bij de hand hebt. Je kunt ook altijd op een laptop of computer inloggen op jouw account.

5. Bepaal je eigen rooster
Ben je op zoek naar een bijbaan naast je studie of vakantiewerk? Dan kun jij via de app jouw beschikbaarheid doorgeven, waardoor jij dus bepaalt op welke dagen je wel en niet wilt werken. Op zoek naar een vaste bijbaan, parttime of fulltime baan? Dan kun je tijdens het kennismakingsgesprek jouw voorkeurdagen doorgeven. Dan kunnen wij hier rekening mee houden tijdens de zoektocht naar jouw volgende baan.

6. Goed salaris
Veel jongeren denken dat werken via een uitzendbureau minder verdient dan wanneer zij direct bij een bedrijf aan de slag gaan. Dat is niet waar! Bij JAM verdien je niet minder dan iemand anders die bij hetzelfde bedrijf werkt in dezelfde functie. Bedrijven zijn namelijk verplicht om elke werknemer met dezelfde leeftijd en dezelfde functie, ook hetzelfde uurloon uit te keren. Omdat de banen daarnaast anders zijn dan de standaard horeca- of supermarktbaantjes, ligt het loon ook vaak zelfs wat hoger.

7. Werken bij bedrijven waar je anders niet tot moeilijk binnen kan komen
Het vinden van een baan in de supermarkt of in de horeca is niet zo moeilijk. Waarschijnlijk zullen veel van jouw vrienden hier ook werken. Maar wat doe je als jou dat niet leuk lijkt? Misschien ben jij wel meer geïnteresseerd in autotechniek, productiewerk of wil je graag op kantoor werken. Voor jongeren is het vaak moeilijk om bij deze bedrijven binnen te komen. Wij zijn juist gespecialiseerd in dit soort baantjes en met ons grote netwerk kunnen wij jou voorstellen aan interessante bedrijven bij jou in de buurt.

8. Werken via JAM kost jou geen geld!
Sommige jongeren denken dat werken via JAM geld kost, maar dit is absoluut niet waar! Inschrijven is gratis en ook als je aan de slag gaat kost dit jou geen geld. Je wordt gewoon betaald voor jouw verrichte werkzaamheden, net zoals bij elke andere baan.

9. Je leert veel nieuwe mensen kennen
Doordat je bij een hoop nieuwe bedrijven binnen kunt kijken en aan de slag kunt gaan, leer je natuurlijk ook veel nieuwe mensen kennen! Dat is niet alleen gezellig voor nu, maar ook handig voor later. Misschien is het voor jou nog ver weg, maar wellicht helpt één van deze mensen jou straks wel bij het vinden van een interessante stage of leuke startersfunctie. Sterker nog, het zouden zomaar je toekomstige collega’s kunnen zijn.

10. Snel aan de slag
Ook als je snel aan de slag wilt en gewoon lekker geld wilt verdienen, ben je bij een modern uitzendbureau zoals JAM aan het goede adres. Wij hebben altijd een aantal banen open staan waar je zo kunt beginnen. Voor enkele dagen, weken of zelfs fulltime! Dus schrijf je snel in en wellicht kun jij morgen al aan de slag!

Overtuigd? Maak dan hier gratis een account aan!Deel deze pagina


JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.