8+ jaar ervaring in het aantrekken van Generatie Y en Z

De online oplossing voor flexpools. tijdelijke opdrachten. parttime werk. fulltime werk. startersfuncties. vakantiekrachten.

Steeds meer dingen kunt u online regelen. Toch loopt de arbeidsmarkt daar nog ver in achter. Lijkt het u niet ideaal om in één oogopslag te zien welke jongeren, studenten of starters uit uw omgeving beschikbaar zijn voor een paar dagen, enkele maanden of zelfs fulltime? Dat is nu ook mogelijk. Via www.JAMwerkt.nl heeft u namelijk direct toegang tot jong talent uit uw regio. Ook kunt u meteen hun profiel bekijken zodat u meteen een indruk heeft van de kandidaat. Ideaal dus!


De drie zekerheden

Jong talent inhuren in
onzekere tijden?

Via het Try-Out pakket kunt u kennismaken met onze diensten, zit u nergens aan vast én krijgt u een flinke korting tijdens de eerste 2 uitzendweken.

Jong talent inhuren in onzekere tijden

Waarvoor kunt u bij JAM terecht?

Wij helpen jongeren, studenten starters graag aan een succesvolle start van hun carrière. Zo helpen we ze met het vinden van bijbanen, vakantiewerk, parttime werk, fulltime werk en startersfuncties in de regio. Heeft u een tekort aan personeel? Dan kunnen we u helpen met de volgende vier categorieën:


De volgende diensten bieden we aan


Uitzenden

Een flexibele schil is anno 2018 onmisbaar voor bedrijven. Zo kunnen drukke periodes opgevangen worden, loopt u geen risico én hoeft u zich geen zorgen te maken over verloning en contractuele zaken. Ideaal toch?

Werving & Selectie

De perfecte kandidaat is goud waard. Op zoek naar jong talent uit de buurt? Maar wilt u wel alle medewerkers direct een contract geven en op uw eigen manier verlonen? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn specialist op het gebied van jong talent en helpen u graag bij het vinden van de ideale kandidaat!

Vacatureservice

Het onderscheid maken met een vacaturetekst in deze steeds krapper wordende markt is enorm lastig maar onwijs belangrijk. Wij schrijven dagelijks vacatureteksten en die expertise delen we graag via onze vacatureservice.
Klik hier voor meer informatie


In de onderstaande branches zijn we gespecialiseerd

Wij werven vooral jong talent voor de onderstaande functiegroepen. Klik op de rode buttons om een indruk te krijgen wat hier allemaal onder valt.

Wat vinden andere bedrijven van JAM?


Het samenwerken met jongeren is een must om niet achter te geraken op de concurrentie

Hoe werkt JAM?


nieuwe job bedrijven

Opdracht plaatsen

Door gebruik te maken van de handige wizard kunt u uw tijdelijke opdracht of vacature op het platform plaatsen.


Bekijk direct onze beschikbare kandidaten

Wilt u niet wachten totdat kandidaten reageren op uw opdracht of vacature? Kijk dan in deze database welke kandidaten per direct beschikbaar zijn en vraag het cv op of nodig ze uit voor een kennismakingsgesprek!

Bekijk talentenbank
jongeren overzicht bedrijven

openstaande werkbriefjes

Online uren accorderen

Nadat u werknemers heeft ingehuurd, kunt u online de werkbriefjes accorderen en natuurlijk een beoordeling achterlaten.

Bent u benieuwd waarin JAM zich onderscheidt van een regulier uitzendbureau? 

Klik op 'Aanvragen' om dit factsheet direct per mail te ontvangen!

Aangesloten bedrijven

Wilt u tips ontvangen over hoe u online het beste personeel kunt werven in uw regio?
Schrijf u dan gratis in!

En krijg 1x per maand een e-mail met tips, kennis en ervaringen.

JAM is de ideale oplossing voor (tijdelijke) personeelstekorten!

Reeds 1271 bedrijven gingen u voor