Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je kunt werken bij verschillende bedrijven uit jouw regio!? 

Dan ben je bij JAM aan het juiste adres! 

Via www.JAMwerkt.nl kun je, nadat je een account hebt aangemaakt, zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken. 
Tevens kun je aangeven in welke sectoren je werkervaring wilt opdoen (betaald uiteraard!). 
Op deze manier kun je bijvoorbeeld tijdens je studie er achter komen wat voor werk je leuk vindt. Dit kan je bijvoorbeeld ook helpen bij het maken van een studiekeuze! 

Lijkt je dit wat?  Klik hier om te kijken wat JAM voor jou kan betekenen! Wat voor bijbanen hebben jullie?

Ben je benieuwd wat voor soort bijbanen we op zaterdag, in de avonduren of op andere dagen beschikbaar hebben? Dan hebben we goed nieuws! JAM beperkt zich namelijk niet tot sectoren. Echter zijn de bijbanen en opdrachten die op het platform komen meestal wel relatief snel uit te leggen, aangezien het voor bedrijf wel rendabel moet zijn om jou tijdelijk in te huren. Naast de flexibele bijbanen en opdrachten hebben we ook verschillende vaste bijbanen beschikbaar. Deze vergen vaak wat meer inleertijd en daarnaast is het belangrijk dat je altijd op die momenten kunt. Hieronder vind je en overzicht van bijbanen die je bij JAM kunt verwachten: 

- Administratieve klussen (zoals het invoeren van klantgegevens of vertaalwerkzaamheden)
- Magazijnwerk 
- Productiewerk (zoals het omlabelen van producten of het helpen in de productie van een technisch bedrijf)
- Horeca of cateringopdrachten
- Schoonmaakwerk
- Tuinbouw
- Etc. 

Tags: bijbanen in de Kempen, bijbaan in Bladel, bijbaan in Eersel, bijbaan in Bergeijk, bijbaan in Reusel, bijbaan in Valkenswaard, bijbaan in Waalre, bijbaan in Veldhoven, bijbaan in Helmond, bijbaan in Hilvarenbeek, bijbaan in Goirle, bijbaan in Oisterwijk, bijbaan in Oirschot, bijbaan in Best, bijbaan in Eindhoven, bijbaan in Meierijstad, bijbaan in Sint-Oedenrode, bijbaan in Duizel.