Organisaties in vitale sectoren gaan de komende tijd enorm belangrijk zijn en hebben hiervoor een optimale bezetting nodig. Om ervoor te zorgen dat de medewerkers binnen deze organisaties met een gerust hart naar het werk toe kunnen én om het besmettingsrisico op de werkvloer te minimaliseren, is JAMwerkt gestart met het aanbieden van preventieteams.
 

Hoe gaan onze preventieteams te werk?

Elk preventieteam bestaat uit twee personen die samen een sluis vormen bij de ingang van een bedrijfspand. Bij de eerste stop wordt de temperatuur van het personeel opgemeten en bij de tweede stop de handen gedesinfecteerd. Het opnemen van de temperatuur voorkomt het risico dat iemand, ondanks dat diegene zich goed voelt, toch koorts blijkt te hebben - één van de symptomen van het corona virus. Het desinfecteren van de handen zorgt voor een verminderd risico van het verspreiden van het virus. Het preventieteam draagt zelf ter bescherming een wegwerpoverall, mondkapjes en handschoenen.

 

Wij hebben momenteel 10 preventieteams beschikbaar staan. Bij interesse of voor meer informatie kan er contact worden opgenomen door te bellen naar 0497 – 783 100 of stuur een mail naar info@jamwerkt.nl.