JAMwerkt is inmiddels actief in heel Zuid-Oost Brabant: van de Kempen tot Meierijstad en van Tilburg tot Helmond . We hebben de ambitie om het voor alle jongeren in Noord-Brabant (en vervolgens heel Nederland) mogelijk te maken om via dit platform betaalde werkervaring op te doen in hun eigen omgeving. Om dit te kunnen realiseren, zijn we zowel op zoek naar ambitieuze young professionals als stagiair(e)s die ons team komen versterken. Bekijk hieronder al onze interne vacatures en stages.

Interne vacatures

Accountmanager recruitment / Regiomanager Tilburg

Accountmanager recruitment / Regiomanager Meierijstad

 

Stages

Vanaf september 2019 hebben we de volgende stage(s) beschikbaar:
 
Word jij enthousiast van online media, heb jij nieuwe ideeën om onze zichtbaarheid te vergroten en ben jij het creatieve brein die onze positionering kan versterken? 
Per direct zijn wij op zoek naar een marketing stagiair(e). Bij deze stage krijg je direct veel verantwoordelijkheid, waardoor je je snel kunt ontwikkelen op het gebied van (online) marketing. Zo ben je hoofdverantwoordelijk voor de social media pagina's, bedenk je nieuwe campagnes, schrijf je blogs en werk je samen met onze grafisch ontwerper aan nieuwe ideeën. Bekijk de uitgebreide vacature hier!

Heb je interesse of wil je hier meer over weten? Mail dan je motivatiebrief en CV naar nikki@jamwerkt.nl. Heb je nog vragen? Neem dan even telefonisch contact op met Nikki Theuns via 0497-783100. We horen graag van je!
 
  • Stagiair(e) Recruitment / Sales
Lijk het jou leuk om jongeren, studenten en starters aan een (bij)baan te helpen? Heb je een vlotte babbel die bedrijven kan overtuigen van het JAM-concept? Spreekt de recruitmentbranche je aan en zou je graag eens willen ervaren hoe het er aan toe gaat bij een van de meest innovatieve bedrijven in deze branche? Dan is deze stage zeker iets voor jou! Bij deze stage maak je onderdeel uit van één van onze teams, gericht op een specifieke regio. Je zal direct veel verantwoordelijkheid krijgen, waardoor je je snel kunt ontwikkelen op het gebied van recruitment en sales. Zo zal je veel kennismakingsgesprekken gaan voeren met de jongeren, salesgesprekken voeren bij bestaande en nieuwe bedrijven en samen met jouw team op zoek gaan naar de perfecte match tussen jongere en bedrijf!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze stage? Reageer dan vandaag nog op deze vacature door je motivatiebrief en CV te versturen naar personeelszaken@jamwerkt.nl. Vragen over deze vacature? Neem dan even telefonisch contact op met Tessy van Asperdt via 0497-783100. We horen graag van je!
 
  • Stagiair(e) HR & Wet- en regelgeving
JAM is op zoek naar een enthousiaste HR student(e) die zijn of haar kennis op het gebied van HR in de praktijk wil uitbreiden door middel van een leuke en veelzijdige stage. Als HR stagair(e) ondersteun je de HR afdeling bij verschillende werkzaamheden, zoals administratieve werkzaamheden op het gebied van personeels- en salarisadministratie, controleren van het naleven van CAO's en privacywetgeving, uitwerken van diverse vraagstukken omtrent arbeidsrecht en wet- en regelgeving etc. Aangezien je werkzaam zal zijn binnen een klein team wat verantwoordelijk is voor alle HR-gerelateerde werkzaamheden van de organisatie, heb je de kans om veel verschillende HR-werkzaamheden uit te voeren en kennis te maken met diverse onderwerpen en vraagstukken op dit gebied.

Is deze stage jou op het lijf geschreven? Reageer dan vandaag nog op deze vacature door je motivatiebrief en CV te versturen naar personeelszaken@jamwerkt.nl. Vragen over deze vacature? Stel ze aan Tessy van Asperdt via 0497-783100 of stuur een mail naar tessy@jamwerkt.nl.
 

Over ons

Een vacature die aansluit bij jouw wensen of een stage die past bij je opleiding is fijn, maar werken bij een bedrijf dat ook past bij JOU is natuurlijk goud waard. Wij vinden het ook erg belangrijk dat je je thuis voelt bij JAM en dat je goed past binnen ons team. Klik hieronder voor een sfeerimpressie van JAM en om alvast kennis te maken met ons team.