De gemeenten Eersel en Bergeijk zijn onderdeel van team De Kempen. Maak kennis met Steven Spooren: regiomanager en het vaste aanspreekpunt van team de Kempen. Hierbij wordt hij elke dag ondersteund door zijn collega's Jan van Rooij en Janneke Panjoel. Met z’n drieën doen ze hun best om jongeren, studenten en starters in de gemeenten Eersel en Bergeijk een succesvolle start op de arbeidsmarkt te bieden. Via het online platform kunnen zowel de jongeren als bedrijven zich aanmelden. Lokale bedrijven kunnen bij ons terecht van bijbanen tot startersfuncties. Jongeren, studenten en starters kunnen andersom bij team de Kempen terecht als ze op zoek zijn naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime / fulltime werk of een startersfunctie. Met de hulp van Steven, Jan en Janneke ligt een perfecte match dus binnen handbereik!

JAM Eersel en Bergeijk is actief in de volgende dorpen:

 • Eersel
 • Duizel
 • Knegsel
 • Wintelre
 • Steensel
 • Vessem
 • Bergeijk
 • Luyksgestel
 • Riethoven
 • Weebosch
 • Westerhoven
 

Jongeren en studenten

Woon je in een van de bovenstaande dorpen en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan, vakantiewerk, parttime werk, (tijdelijk) fulltime werk of een startersfunctie bij jou in de buurt? Meld je dan gratis aan! Door middel van een kennismakingsgesprek willen we je graag beter leren kennen. Waar ben je precies naar op zoek? Wat voor werk lijkt je leuk? Hoeveel zou je graag willen werken? En hoe ver van huis is voor jou de max? Vervolgens kun je de rest allemaal online regelen, gewoon vanaf je smartphone of computer. Geef online je beschikbaarheid door, ontvang oproepen vanuit bedrijven of solliciteer zelf op leuke functies. Ook team de Kempen houdt goed in de gaten of er vacatures binnen komen die precies voor jou bedoelt zijn.

Inschrijfformulier voor jongeren
 

Starters

Ben je afgestudeerd en op zoek naar een interessante startersfunctie? Maak dan een startersprofiel aan. Jouw profiel wordt dan automatisch zichtbaar voor alle aangesloten bedrijven. Hierdoor kun je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek of je kunt zelf op zoek gaan naar leuke vacatures. Je zult in ieder geval altijd ondersteund worden door team de Kempen, die precies in de gaten houden of er iets interessants voor jou binnenkomt.
 

Inschrijfformulier voor starters


Ben je benieuwd welke banen we momenteel beschikbaar hebben in regio Eersel en Bergeijk? Klik dan op de link hieronder:

Link naar de vacatures in regio Eersel en Bergeijk


Bedrijven

Heeft u een tijdelijk tekort aan personeel, kunt u een vacature maar niet gevuld krijgen of bent u op zoek naar versterking van het team? Bij JAM willen wij u hier graag in ontzorgen. Door middel van onze database van beschikbare jongeren, studenten en starters kan een perfecte match zomaar binnen handbereik zijn! Zowel wat betreft bijbanen, tijdelijke opdrachten, parttime of fulltime werk heeft JAM veel kandidaten beschikbaar uit de regio Eersel en Bergeijk. En bij ons geldt altijd: no cure, no pay.

Inschrijfformulier voor bedrijven

Contact

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Steven Spooren:

Email: steven@jamwerkt.nl
Telefoonnummer: +31 (0)497 783 104

Hoewel we met ons hoofdkantoor inmiddels gevestigd zijn op Flight Forum in Eindhoven, zullen de kennismakingsgesprekken gewoon plaatsvinden in de Kempen.