• Ben jij op zoek naar
    een flexibele bijbaan,
    leuke vakantiebaan of
    parttime werk naast school?

    Meld je aan

De online oplossing voor het vinden van bijbanen. vakantiewerk. parttime werk. (tijdelijk) fulltime werk.

Tegenwoordig kun je alles online bestellen, maar om een leuke bijbaan of vakantiebaan te regelen moet je nog altijd de deur uit. Niet echt van deze tijd hè? Bij JAM regel je alles online of via de app. Je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken en in welke sectoren je wilt werken. Zo kom je nog eens bij bedrijven waar je nog nooit van gehoord had, waardoor je er dus ook vanzelf achter komt wat je leuk vindt.


Hoe werkt JAM?jongere werkagenda

Je werk in je broekzak!

Regel vanuit je persoonlijke account een baantje in de buurt en houd real-time bij wat je tot nu toe verdiend hebt!

jongere werkagenda

Online werkagenda

Bepaal zelf wanneer je wel en niet beschikbaar bent om te werken in je eigen online werkagenda. Ontvang vervolgens uitnodigingen voor werk op basis van jouw voorkeuren!

jongeren werkbriefje

Beschikbare opdrachten

Bekijk interessante bijbanen, vakantiebanen en parttime banen in 'Beschikbare opdrachten' en solliciteer direct!

Wil je een infosheet ontvangen over wat JAM voor jou kan betekenen?

Laat je gegevens achter en we sturen je de infosheet direct toe!

Een greep uit de sectoren waar je via JAM kunt werken

Pakketjes versturen in magazijn van webshop Productie & Logistiek Samen met een gezellig en jong team aan de slag bij een magazijn van bekende webshops bij jou in de buurt? Pick de juiste producten uit de schappen en zorg voor een juiste afhandeling van een bestelling
Allround medewerker bij de gaafste festivals Events & Catering Geld verdienen in plaats van uitgeven tijdens de vetste feesten van Nederland! Lekker in de zon mee helpen opbouwen, zorgen dat de vrachtwagens en bussen goed geladen zijn, verzorgen van verkoelende drankjes en tenslotte mee afbouwen. Iets voor jou?
Vakantiebanen in de buitenlucht Tuinbouw Ben jij liever in de frisse lucht bezig? Met de zon op je gezicht zorg jij samen met een jong en gezellig team van ervaren hoveniers voor de aanleg van mooie tuinen. Afwisselend werk door telkens andere projecten.
Montagekracht bij technische bedrijven Techniek Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar stoere jongens en meiden die niet vies zijn van machines, een beetje olie en hard doorwerken. Lijkt jou het leuk om aan producten te sleutelen of onderdeel te zijn van een productieproces? Dan is dit iets voor jou!
Administratief werk op kantoor Kantoorwerk Ga aan de slag bij verschillende kantoren bij jou in de buurt en zorg voor een goede administratieve afhandeling van verschillende opdrachten. Hou je hoofd erbij, want je zult secuur en overzichtelijk moeten werken!
Aan de slag bij de leukste restaurants en cafés Horeca Aan de slag als pizzabakker, smoothiemixer of in de bediening? We hebben verschillende bijbanen, parttime banen en fulltime banen beschikbaar in de horeca bij restaurants en cafés bij jou in de buurt.

Wat zeggen andere jongeren over JAM?

Beschikbare Jobs

Bekijk alle vacatures / baantjes