Klantreviews

Bekijk hieronder de reviews die een aantal van onze klanten hebben achtergelaten op de website!

Ook op zoek naar Brabants jong talent?

Vacature plaatsen

Ellie – Metaalbedrijf in Eindhoven

“Helaas hebben wij door corona afscheid moeten nemen van een aantal werknemers, omdat er op dat moment te weinig werk was. Nu de markt weer aan begint te trekken, zijn ook wij gelukkig weer in de mogelijkheid om bezig te zijn met het opschalen van het aantal collega’s. Omdat het merendeel van onze mensen een jaartje ouder is, zijn we nu extra gericht op het aantrekken van jong talent. We willen er namelijk voor zorgen dat onze ervaringsdeskundigen de jonge medewerkers nog kunnen opleiden, zodat alle kennis niet verloren gaat.
 
Hierdoor hebben wij de samenwerking opgezocht met JAMwerkt en dat gaat heel prettig! Ze schakelen snel, zijn makkelijk toegankelijk en ze luisteren goed naar wat voor kandidaten je op zoek bent. Het is echt een win-winsituatie: de studenten zijn blij dat ze een tussenjaar leuk kunnen invullen en wij zijn blij met de daarbij komende flexibiliteit."

Sanne – Kinderopvang in Oss

“Een tijd geleden hebben wij een flinke professionaliseringsslag gemaakt met onze organisatie. Dat ging o.a. gepaard met een nieuw planningssysteem. Hierdoor moesten we op zoek naar een nieuwe collega die zich dit eigen ging maken én op basis van alle data advies kon geven aan het management. Een vacature waar we best moeite mee hadden om deze te omschrijven.

JAMwerkt is er zeer goed in geslaagd om onze vraag om te zetten in een vacature. Dat blijkt uit het feit dat de eerste voorgestelde kandidaat meteen de match was die we zochten. De samenwerking was transparant, snel en duidelijk. We werden snel geïnformeerd als het was gelukt, maar ook als iets niet was gelukt.

Maar de voornaamste reden dat wij met JAMwerkt zijn gaan samenwerken, is omdat ze gespecialiseerd zijn in jong talent. Dat zorgt bij ons voor een mooie mix op de werkvloer: mensen met jaren ervaring én jonge mensen met een frisse kijk op zaken. Ze brengen nieuwe ideeën mee, waar wij ook weer van kunnen leren.”

Judith – Productiebedrijf in Hapert

“Door goede verhalen van mijn collega ben ik gaan samenwerken met JAMwerkt. Door mijn drukke agenda heb ik zelf namelijk geen tijd om vacatures te schrijven, geschikte kandidaten te werven en gesprekken te voeren. Daarnaast weet ik van een paar projecten niet precies hoe lang het gaat duren. De flexibiliteit die JAMwerkt hierin kan bieden, is daarom ideaal.

De samenwerking met JAMwerkt is super. Er wordt meteen actie ondernomen, er is snelle communicatie en ze voelen goed aan wat we nodig hebben. Ze stellen niet zomaar iemand voor die beschikbaar is. Daarnaast is het gaaf om te zien hoe jong talent hun bijdrage kunnen leveren aan onze organisatie. Ze zijn enthousiast en het is interessant hoe zij tegen dingen aankijken. Voor ons is het de perfecte combinatie: een mix tussen mensen met jaren ervaring én jonge mensen met nieuwe input en ideeën.”

Pieter - Verhuurbedrijf in Chaam

“Het valt niet mee om geschikte mensen te vinden in een dorp. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een partner die me hierbij kon helpen. Via Google kom je dan al snel uit bij de landelijke uitzendbureaus. Hierbij werd ik vaak alsnog naar de vestiging in Breda gestuurd óf ik kreeg überhaupt geen reactie. Misschien ben ik daar als MKB-bedrijf niet interessant genoeg voor.

Uiteindelijk ben ik in contact gekomen met JAMwerkt. Zij zijn actief in mijn regio. Na telefonisch contact kwam mijn contactpersoon ook persoonlijk bij me langs om kennis te maken, dat vond ik meteen erg fijn. We werken nu een tijdje samen en ik ben zeer te spreken over JAMwerkt. Het is duidelijk, flexibel en alles gaat online. Dat is makkelijk en fijn werken.”

Frank - Beveiligingsbedrijf in Tilburg

“Ik ben enkele weken geleden in contact gekomen met JAMwerkt via een netwerkclub. Ik was toen al een tijdje op zoek naar personeel, maar tot dusver nog niet echt gevonden wat we zochten. We hebben in het verleden ook al wel andere samenwerkingen gehad, maar toen was het altijd wel iets. Om die reden was ik in het begin ook nog een beetje sceptisch, maar de voorstellen van Steven namen die twijfels eigenlijk al snel weg. Ze hebben snel iemand kunnen vinden die goed in ons team past. JAM werkt dus echt. Daarnaast zeg ik altijd: jongeren hebben de toekomst. Ze moeten een kans krijgen in deze nieuwe maatschappij. Door de samenwerking met JAMwerkt kan ik hier mijn steentje aan bijdragen.”

Monique - Grafisch afwerkingsbedrijf in Hapert

“Ik doe nu ruim een half jaar zaken met JAMwerkt, wat me prima bevalt. De reden van deze samenwerking is omdat wij af en toe tijdelijk extra handjes nodig hebben in de productie voor grote opdrachten. Ook tijdens de schoolvakanties hebben wij vaak extra versterking nodig, omdat dan veel medewerkers in dezelfde periode met verlof gaan. De flexibele studenten van JAMwerkt zijn hier de perfecte oplossing voor!

De samenwerking met JAMwerkt gaat goed. Er zijn korte lijnen, er wordt snel gereageerd en ook het online goedkeuren van de werkbriefjes gaat makkelijk. Jan en ik begrijpen elkaar. Hij is hier geweest en weet wat voor mensen we zoeken. Zo ook onze laatste match. Jan begreep precies wat ik bedoelde en zijn voorstel paste precies in dat plaatje.”

Roeland - Online webshop in Bladel

“Wij hebben met onze organisatie een enorme groei doorgemaakt: in een jaar tijd van 250 naar 500 werknemers! Ook dit jaar hebben we weer flinke groeiambities en daar heb je gewoon externe partijen voor nodig. JAMwerkt is hierbij een goede aanvulling, omdat jong talent goed samengaat met de filosofie van onze organisatie. We zijn namelijk een familiebedrijf waar iedereen welkom is en waar we samen streven naar maximale kwaliteit. Uiteraard hopen we dat jong talent bij ons blijft hangen en meehelpt met het uitdragen van onze naam in de regio.

Ik ben zeer te spreken over de samenwerking met JAMwerkt. De communicatie is goed, er wordt snel geschakeld en als er problemen zijn worden die één op één opgelost. Een fijn (van oorsprong) Kempisch bedrijf die precies snapt wat wij nodig hebben. Ze denken echt mee met de klant.”

Nicolette - Glasvezelorganisatie in Eindhoven

“Ik kom uit de Kempen en heb JAMwerkt vanaf het begin al gevolgd. Bij de organisatie waar ik nu werk hebben we een grote groei ambitie en de filosofie om jonge mensen aan ons te binden. 1 + 1 is 2 en zo is de samenwerking met JAMwerkt tot stand gekomen. Wij geloven in de combinatie van young professionals met ervaringsdeskundigen. Zo maak je je organisatie toekomstbestendig. Want als je geen jonge mensen aanneemt, krijg je een steeds ouder wordend bedrijf. Dat willen wij voorkomen. Daarnaast vinden wij het erg leuk om anderen ons vak te leren en jongeren op te leiden tot experts.”