JAM groeit en groeit! En dat betekent weer een nieuwe voorstelronde. Say hi to Lisa! Met haar 22 jaar één van de jongste van het team. Ze woont samen met haar familie in het Brabantse Waalre, maar haar ambities reiken verder dan dat! Zo heeft ze tijdens haar studie Toerisme in zowel Oostenrijk als Spanje gewoond en gewerkt. Naast reizen houdt Lisa ook enorm van sporten én Spaanse muziek. Laat die warme zomer maar komen!

Door haar passie voor sporten is Lisa in september 2021 begonnen met de opleiding Fysiotherapie. Helaas bleek dit toch niet helemaal haar ding te zijn, waardoor ze is gestopt met de studie en op zoek ging naar een baan. Door haar ervaring in hotels, kwam ze uit op een receptiefunctie via JAM. Tijdens het kennismakingsgesprek met Denise kwam ook de interne functie als Recruiter ter sprake, een functie die Lisa ook erg aansprak. Een meeloopdag volgde en een paar weken later mogen wij haar onze collega noemen!

De eerste dagen zijn alweer voorbij gevlogen. Ze is warm onthaald door team Zuid-Oost Brabant en heeft zelfs al een paar kennismakingsgesprekken met werkzoekende jongeren uit de regio gevoerd. De komende weken zal ze steeds meer van de recruitment op gaan pakken en meer jong talent helpen met hun zoektocht naar een nieuwe baan. Wij zijn blij met Lisa als nieuwe collega en wensen haar heel veel succes!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten