Afgelopen week hebben we weer een nieuwe collega aan ons team mogen toevoegen. Welkom Thomas Lommers! Hij zal vanaf heden verantwoordelijk zijn voor regio Tilburg, Oisterwijk, Boxtel en Haaren in de functie van accountmanager.

Deze regio is niet nieuw voor de 21-jarige Thomas. Hij is geboren en getogen in Helvoirt en heeft afgelopen voorjaar zijn HBO-opleiding HRM op de Fontys in Tilburg succesvol afgerond. In zijn afstudeerperiode liep hij stage bij SIC (Sociaal Innovatie Centrum), een innovatief onderwijsconcept van Fontys waar externe partners aan kunnen kloppen om vraagstukken door hen te laten onderzoeken en uit te laten voeren. Ook JAMwerkt heeft contact met het SIC en zodoende kwamen wij met Thomas in contact. Na zijn afstuderen en een paar weken welverdiende vakantie zijn we dan ook blij om hem te mogen verwelkomen in ons team!

Onder het motto van “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”, heeft Thomas zin in zijn nieuwe uitdaging als accountmanager. Hij heeft zin om JAMwerkt in zijn regio groter te maken, om op die manier ook andere jongeren, studenten en starters te helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Hierbij zal hij zich voornamelijk gaan richten op opdrachtgevers in de regio, zodat hij samen met Janneke Panjoel (recruiter) kan zorgen voor perfecte matches!

Bent u nog op zoek naar jong talent uit de omgeving van Tilburg, Oisterwijk, Boxtel en/of Haaren? Neem dan vrijblijvend contact met Thomas op via 0497-783104 of thomas@jamwerkt.nl.
  < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten