Gezellig dat je er bent!

JAMwerkt

[ djem • werkt ]

Wij zijn JAMwerkt, een groep van 15 young professionals met een missie: andere studenten, starters en young professionals uit Noord-Brabant helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt.

Because we’ve all been there: het zoeken van een bijbaan naast onze studies, een fulltime baan tijdens een tussenjaar of een gave startersfunctie nadat wij onze diploma’s in ontvangst hadden genomen. Allemaal gevallen en opgestaan, maar uiteindelijk ervan geleerd. Deze kennis en ervaring heeft ons als team bij elkaar gebracht en nu staan wij klaar om anderen te helpen bij het vinden van hún nieuwe uitdaging.

Het oprichtersverhaal van JAMwerkt

"Op 1 maart 2012 zijn wij gestart met dit ondernemersavontuur: vanuit de woonkamer, met de laptop op schoot. We merkten in onze vriendengroepen dat het makkelijk was om een bijbaan te vinden in de horeca of de supermarkt, maar als je interesses daar niet lagen dan werd het al snel lastig. Dat moest anders, vonden wij. Maar omdat jongeren niet wisten waar ze dan wel aan de slag konden en bedrijven aan de andere kant moeite hadden om de jeugd te bereiken, dachten we: We gaan het zelf doen!"

"Met een innovatief online platform hebben we inzichtelijk gemaakt welke jongeren, studenten en starters beschikbaar zijn om te werken en wat voor werk ze zouden willen doen. Aangesloten bedrijven kunnen opdrachten en vacatures online zetten, welke alleen worden doorgestuurd of getoond aan kandidaten die 'matchen'. Inmiddels zijn we ruim 9 jaar verder en actief in meer dan de helft van Noord-Brabant! Maar dat doen we natuurlijk niet meer met z'n drieën. In de afgelopen jaren hebben we veel leuke collega's mogen verwelkomen die het platform ook in hun eigen regio hebben gelanceerd. En we delen allemaal dezelfde passie: studenten, starters en young professionals helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt."

Ruud, Martijn en Miranda Schippers.

Het ontstaan van JAMwerkt

Het laatste nieuws

24 jan

Welkom Shannon!

Deze week stellen wij je graag voor aan onze nieuwe collega! Shannon is de nieuwste aanwinst van team Zuid-Oost Brabant....

Lees meer

Werken bij JAMwerkt

Het ontstaan van JAMwerkt

JAMwerkt is inmiddels actief in het grootste gedeelte van Noord-Brabant. Niet alleen in de steden, maar ook in de Brabantse dorpen. We hebben de ambitie om het voor alle jongeren in Noord-Brabant (en vervolgens heel Nederland) mogelijk te maken om via ons platform een baan te vinden in hun eigen omgeving. Om dit te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar ambitieuze young professionals die ons team komen versterken. Iets voor jou? Leer ons beter kennen en check alle openstaande vacatures.

Onze vacatures