Jan Verhoef / Eigenaar en Commercieel Directeur
Verhoef Digital Print Company


Mijn naam is Jan Verhoef en ik ben samen met mijn broer eigenaar van Verhoef Digital Print Company in Veldhoven. Al ruim 60 jaar is ons familiebedrijf leverancier van hoogwaardig en duurzaam drukwerk aan bedrijven en organisaties in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Wij zijn een digitaal printbedrijf in de ruimste zin van het woord: zo leveren wij o.a. puzzels voor in het onderwijs, winkelinrichtingen, wanddecoraties en nog veel meer.

Wij zijn nu ongeveer twee jaar aangesloten bij JAM. We hadden toentertijd vacatures openstaan waar we zelf moeite mee hadden om deze in te vullen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar jonge instromers, omdat zij frisse en nieuwe inzichten hebben en nog redelijk kneedbaar zijn. Ik ben toen getipt door een bevriende relatie over JAM. Hij was erg lovend en tevreden over de samenwerking, waardoor ik direct contact met ze heb opgenomen.

In de jaren daarna heb ik dat zelf ook mogen ervaren! Ik heb nu sinds kort contact met de nieuwe regiomanager van Veldhoven, Stijn Lepelaars, en ben erg tevreden over deze samenwerking. Hij is accuraat en ik krijg altijd een snelle reactie op openstaande vragen. Daarnaast beschouw ik JAM als een betrouwbare organisatie, wat ik uiteraard erg fijn vind werken.

Ten slotte ben ik ook zeer te spreken over de kandidaten die door Stijn worden aangedragen. We hebben momenteel twee fulltimers via JAM in dienst. Volgende week begint een nieuwe collega met zijn proefdag. Ik ben benieuwd, maar heb er alle vertrouwen in!
 Deel deze pagina


JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.