Zo veel mogelijk jongeren, studenten en starters aan een succesvolle start van hun carrière helpen, dat is ons doel! Om dat doel te bereiken zoeken we de samenwerking op met instanties die hier ook aan bijdragen, zoals scholen of werkgerelateerde instellingen. Deze samenwerkingspartners hebben altijd een focus op een bepaalde regio waarin wij namens JAM ook actief zijn. Door de handen ineen te slaan met deze organisaties, willen we voor jongeren, studenten en starters inzichtelijk maken wat er op het gebied van werk allemaal mogelijk is in de regio. 

Hieronder vindt u een greep uit de partners waar we nu actief mee samenwerken:

Brainport Industries College - Eindhoven

Sinds maart 2018 werken we samen met Brainport Industries College uit Eindhoven, een organisatie die jongeren kennis laat maken met het werk in de techniek. Zo organiseren ze bijvoorbeeld Tech Events, gastlessen en excursies. Hiervoor werken ze intensief samen met de vmbo en technasia scholen uit de regio. Daarnaast verzorgen ze samen met het Summa College, ROC’s en bedrijven in de regio een unieke bbl-opleiding die leren en werken combineert. Het gaat hierbij vooral over opleidingen in de metaaltechniek zoals plaatwerken, verspanen, constructiewerken, lassen en mechatronica. 

Brainport Industries College richt zich op regio Eindhoven en omliggende regio's, zoals Helmond-de Peel en de Kempen. Samen met Brainport Industries College hopen we meer jongeren aan een passende baan of opleiding te helpen in een van deze regio's. Daarnaast willen we natuurlijk ook de jongeren die zich bij JAM hebben aangemeld met interesse in de techniek de mogelijkheid bieden om Tech Events en excursies te bezoeken. 

Voor meer informatie: Website Brainport Industries College


 

Senzer - Helmond

Sinds mei 2017 werken we in regio Helmond-de Peel nauw samen met Senzer, het werkbedrijf voor Helmond-de Peel wat zich inzet om iedereen die kán werken aan het werk te krijgen, onder andere door relevante partijen met elkaar te verbinden. Om de werkgelegenheid voor jongeren in deze regio een positieve stimulans te geven is Senzer een samenwerking aangegaan met JAMwerkt. Onze regiomanager Joris heeft wekelijks contact met de accountmanagers van Senzer om te kijken op welke manieren ze kunnen samenwerken om jongeren, studenten en starters een passende baan te kunnen bieden en hiermee bedrijven uit de regio uit de brand te helpen met geschikte werknemers.  

Voor meer informatie over deze samenwerking, klik op de link hieronder: 

Senzer als samenwerkingspartner


Platform Ondernemend Meierijstad / AgriFoodCapital

Sinds december 2017 werken we samen met Platform Ondernemend Meierijstad, een overkoepelend samenwerkingsverband bestaande uit alle ondernemersverenigingen binnen het georganiseerde bedrijfsleven in de gemeenten Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode, welke in totaal zo'n 900 bedrijven vertegenwoordigen met ruim 27.000 werknemers binnen de gemeentegrenzen. 

Via Platform Ondernemend Meierijstad zijn we ook in contact gekomen met AgriFoodCapital en hebben we met deze partij een samenwerking opgezet om dit jaar 8 Talentencafés te gaan organiseren. Bij deze Talentencafés hebben starters uit de regio Noord-Oost Brabant de mogelijkheid om interessante bedrijven uit de regio te bezoeken om een indruk te krijgen van het bedrijf en om meer te weten te komen om een bepaald thema. Daarnaast is zo'n Talentencafé ook de ideale mogelijkheid om jezelf te profileren als (werkzoekende) starter en je netwerk uit te breiden. 

Kijk op www.talentencafe.com voor meer informatie over het eerstvolgende Talentencafé!

 
 

Jongerenpunt Midden-Brabant - Tilburg

Sinds januari 2018 werken we samen met Jongerenpunt Midden-Brabant, een organisatie die actief is in Tilburg en omstreken. Jongerenpunt zet zich in om de strijd aan te gaan tegen jeugdwerkloosheid. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij het JAM-concept en dat was voor ons ook de reden om samen te gaan werken. 

Jongerenpunt is eigenlijk een overkoepelende organisatie die samen met gemeenten, jongeren, werkgevers en maatschappelijke organisaties ervoor wil zorgen dat jongeren zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen. Door op vacatureniveau en op kandidaatniveau samen te werken met Jongerenpunt, zijn we in staat om jongeren door middel van korte lijntjes aan een passende baan te helpen. 

Voor meer informatie: klik hier!
 
 
  


Denkt u bij het lezen van deze pagina aan een organisatie die perfect in dit rijtje zou passen en ook bijdraagt aan het creëren van carrièrekansen voor jongeren, studenten en starters? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens: 

 ruud@jamwerkt.nl 
 0497-783101