Zit jij in het 3e of 4e jaar van jouw MBO-, HBO- of WO-opleiding?
Of ben jij net afgestudeerd en begonnen aan jouw eerste baan?
Geef je loopbaan een boost en doe mee aan het Talentencafé!


Het Talentencafé is een uniek programma, speciaal ontwikkeld voor studenten en starters in regio Noord-Oost Brabant. Het biedt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, jezelf te profileren als (werkzoekende) starter en om in contact te komen met bedrijven (en dus potentiële werkgevers) in jouw regio!
 
De eerste editie zal plaatsvinden in De Verspillingsfabriek in Veghel en zal dan ook in het teken staan van “het verspillen van voedsel”. Voorafgaand aan het Talentencafé zal er een Massive Open Online Course (MOOC) gelanceerd worden, waarbij we ingaan op jouw interesses en kennis omtrent het thema. Ook biedt de MOOC de mogelijkheid om kennis en ideeën met elkaar uit te wisselen en te sparren over het thema “verspillen”. Deelnemen aan de MOOC is niet verplicht, maar wel zeer handig als voorbereiding op het Talentencafé.
 
Tijdens het Talentencafé zal een gastspreker vanuit De Verspillingsfabriek de middag inluiden. Daarna zal er interactief op de inhoud van de MOOC worden ingegaan: jullie bepalen dus grotendeels hoe deze middag eruit zal komen te zien. Ten slotte vindt er een netwerkborrel plaats met een hapje en drankje en heb jij de mogelijkheid om kennis te maken met misschien wel jouw potentiële werkgever!
 
Meer informatie volgt te zijner tijd. Wil je nu alvast meer weten? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar info@talentencafe.com.

Enthousiast? Meld je dan aan via het inschrijfformulier.
Wees er snel bij, want er zijn maar 80 plaatsen per middag beschikbaar!
Inschrijfformulier

 Talentencafé is een initiatief van:

 
                                                                                                                                                                     

Deze editie is in samenwerking met: