Online uitzendbureau

Door middel van onze handige app, kun je je werk altijd en overal online regelen. Zo heb je altijd direct toegang tot je rooster, kun je opgeroepen worden door bedrijven bij jou in de buurt en kun je zien wat je tot nu toe verdiend hebt. Ook het contact met jouw regiomanager verloopt altijd grotendeels via Whatsapp. Lekker makkelijk en snel! 

Alles wordt online geregeld, op één uitzondering na: het kennismakingsgesprek. Zodra je je hebt aangemeld of wanneer je gesolliciteerd hebt op een online vacature, willen we altijd graag een kennismakingsgesprek met je inplannen. Dat vinden we belangrijk om jou beter te leren kennen, maar ook zodat jij ons leert kennen en weet hoe wij werken. Daarnaast kunnen we op deze manier de kwaliteit van het personeel aan onze bedrijven garanderen.
 

Vast in dienst bij een bedrijf

Ben je niet op zoek naar een manier om flexibel geld te verdienen, maar ga je liever vast ergens aan de slag? Dat kan! Geef dit dan aan tijdens het kennismakingsgesprek of solliciteer op één van de vele vacatures online. Wij helpen je graag bij het vinden van een vaste baan bij jou in de buurt!
 

Werk- en ontwikkelplatform

Zodra je een account hebt aangemaakt, krijg je toegang tot ons online platform. Deze hebben wij helemaal zelf ontwikkeld en we zijn nog steeds iedere dag bezig om deze te optimaliseren. Zo hebben we in 2018 een grote verandering doorgevoerd van werkplatform naar werk- en ontwikkelplatform. Werkgerelateerde tools zoals jouw online werkagenda, beschikbare opdrachten en wat je tot nu verdiend hebt, zijn hier nog steeds in terug te vinden. Daarnaast zijn we ons meer gaan richten op jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je verschillende testen maken, zoals een persoonlijkheidstest of een beroepskeuzetest. Ook kun je video's kijken van onze recruiters die tips geven over hoe je het beste kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek, hoe je het beste een motivatiebrief schrijft of hoe je nou echt indruk kan maken tijdens een sollicitatiegesprek. Vind je het lastig om een goed curriculum vitae op te stellen? Met onze cv-generator hoef jij alleen maar je gegevens, opleiding(en) en werkervaring in te voeren. Daarna doet de cv-generator het werk en ben jij in het bezit van een mooie cv. Zo weet je zeker dat je niets bent vergeten en ziet het er ook nog eens super gelikt uit!

Wil je weten hoe je het platform op je smartphone kunt zetten?  Klik dan hier
 

De regio's waarin wij actief zijn

Woon jij in één van onderstaande regio's? Dan kunnen wij jou helpen bij het vinden van een leuke parttime baan!