Hé jij daar! Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan in Asten? Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk de leukste vacatures in Asten en omgeving voor jou op een rijtje gezet. Omdat wij al enkele jaren actief zijn in deze regio, hebben wij intussen een groot netwerk van bedrijven opgebouwd. Kan je momenteel geen vacature vinden die bij je past? Niet getreurd! Ook dan stellen we je graag vrijblijvend voor aan bedrijven die op zoek zijn naar jong talent zoals jij.

Uitzendbureau in Asten: hier vind je de baan die bij je past

Bij JAM heb je ruime keuze in banen in Asten. Wij zijn gespecialiseerd in werk voor jongeren, studenten en starters en het is onze missie om deze jonge generatie te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Waar ben jij naar op zoek? Een leuke bijbaan of vakantiewerk? Een parttime baan naast je studie om relevante werkervaring op te doen? Heb je al enkele jaren werkervaring en ben je toe aan die volgende fulltime stap? Of heb je misschien pas net je diploma op zak en ben je op zoek naar een startersfunctie? Wij helpen je graag bij het zoeken van een passende baan in de buurt!

Dit is Asten

Asten is een dorp gelegen in het natuurgebied de Peel. Dat merk je goed aan de prachtige landschappen en landerijen, zodra je het dorp uit rijdt of fietst. In het centrum zelf kan je terecht bij diverse restaurants voor een lekker kopje koffie of een smakelijk diner. Wil je je energie even kwijt na een dag werk of school? Dan biedt Asten voldoende mogelijkheden om even stoom af te blazen. Zo zijn er diverse sportclubs, een sporthal en zwembad terug te vinden!

Uitzendbureau in de sector van jouw keuze

Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je bij het realiseren van jouw droombaan! Wil je graag een flexibele bijbaan, een parttime baan in dezelfde richting als je studie of een uitdagende startersfunctie? Bekijk hieronder de verschillende branches waarin wij gespecialiseerd zijn:
 

 

Ben jij toe aan een baan die écht bij je past?

Bij uitzendbureau JAM Asten staan jouw wensen en ambities voorop! Middels een kennismakingsgesprek willen wij je graag beter leren kennen, zodat we gerichter op zoek kunnen gaan naar een baan die bij je past. Naast dat wij actief voor jou op zoek gaan naar een nieuwe job, kan je jezelf ook beschikbaar maken in onze Talentenbank. Daarmee wordt jij direct zichtbaar voor al onze aangesloten bedrijven in Asten en omgeving! Zij kunnen vervolgens eenvoudig contact met je leggen om een sollicitatiegesprek in te plannen. Dat zal jouw zoektocht enorm doen versnellen!
 

Klaar voor het volgende hoofdstuk?

Ben jij benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onze vacatures in Asten of maak een gratis JAM profiel aan om als eerste op de hoogte te blijven van binnenkomende vacatures bij jou in de buurt. We maken graag kennis met je!
 
 

Ik wil de vacature(s) van mijn bedrijf in Asten op jullie site!

Komt u momenteel handen tekort en bent u op zoek naar tijdelijke of vaste medewerkers? JAMwerkt is hét uitzendbureau in Asten dat jou helpt om je vacatures onder de aandacht te brengen van jong talent in de omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in weekendhulpen, vakantiekrachten, parttimers en fulltimers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een gratis JAM profiel aan om direct onze live Talentenbank in te zien met beschikbare talenten uit de buurt.