Ben jij op zoek naar werk in Asten en wil je graag de hulp inschakelen van een uitzendbureau? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres! Zodra je een gratis profiel hebt aangemaakt, gaan wij samen met jou op zoek naar een baan die helemaal bij je past. Dat betekent dat wij de lijntjes voor je uit zullen leggen naar verschillende bedrijven die aan jouw wensen voldoen. Zo ligt een toffe baan binnen handbereik!

Bijbaan / vakantiewerk

Ben je op zoek naar werk na school, in de weekenden of in de vakanties? Bij JAM helpen we je graag bij het vinden van een gave bijbaan. En dan niet de standaard banen in de supermarkt of in de afwas. Ja, die hebben we ook wel, maar ook banen in de techniek, logistiek of in de evenementen. Het enige is dat je minimaal 15 jaar moet zijn om aan de slag te gaan!

Parttime baan

Hoef je maar een paar dagen in de week naar school en zou je graag een parttime baan willen die hierop aansluit? Wij hebben contact met bedrijven in allerlei branches in de omgeving van Asten. Als jij je aan hebt gemeld en je gegevens, wensen en ervaring door hebt gestuurd, kunnen wij voor jou persoonlijk op zoek gaan naar een baan die bij jou én je rooster past!

Fulltime baan

Heb je je diploma op zak of heb je bijvoorbeeld een tussenjaar na de middelbare school? Dan heb je nu de tijd om fulltime aan de slag te gaan! Door een account aan te maken op de website en je gegevens achter te laten, kom jij terecht in onze kandidaten database. Hier kunnen al onze aangesloten bedrijven jou vinden en uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Ook kun je natuurlijk zelf online op zoek gaan naar passende vacatures en tevens zal jouw regiomanager een oogje voor jou in het zeil houden. Zo ligt een gave startersfunctie dichterbij dan je denkt!

Inschrijven uitzendbureau

Ben jij overtuigd en wil je erachter komen wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Maak dan gratis een account aan op de website! Laat je gegevens achter, in welke branche je graag zou willen werken en wanneer je beschikbaar bent en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Door middel van een kennismakingsgesprek willen we jou graag wat beter leren kennen én kunnen wij je wat meer vertellen over onze werkwijze. Één ding is zeker: samen staan we sterk! En zo kun jij hopelijk heel snel aan de slag bij je nieuwe baan!