Op zoek naar een baan in of rondom Bergeijk? Wij zijn JAM, een online uitzendbureau gericht op jongeren, studenten en starters in de omgeving van Bergeijk. Het is onze missie om jou te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt door het vinden van een passende bijbaan, vakantiewerk, een parttime of fulltime baan. Maak gratis een account aan op onze website of solliciteer direct op de online vacatures in Bergeijk.

Bijbaan of vakantiewerk

Op zoek naar een bijbaan voor naast je studie of wil je extra geld verdienen in de vakanties? Bij JAM helpen we jou zowel bij het vinden van een vaste als flexibele bijbaan of een tijdelijke baan in de vakanties. Of je nu een baan in de horeca wilt, orderpicken in een magazijn of een bijbaan die aansluit bij je studie. Met onze hulp en ons netwerk van meer dan 1000 bedrijven in de regio ligt een passende baan dichterbij dan je denkt.

Parttime baan

Op zoek naar een baan voor een paar dagen in de week om bijvoorbeeld te combineren met je deeltijd studie? Bekijk onze parttime vacatures in Bergeijk, bijvoorbeeld in de administratie, zorg of techniek. Solliciteren doe je makkelijk online door je gegevens, cv en motivatie achter te laten.

Fulltime baan

Ben je op zoek naar een fulltime baan in Bergeijk, omdat je bijvoorbeeld bent afgestudeerd of omdat je een tussenjaar hebt? Wij willen jou graag helpen bij het vinden van een mooie fulltime functie die niet alleen past bij je kennis en ervaring, maar ook bij jou als persoon. Met ons grote netwerk in de regio kom je makkelijker binnen bij bedrijven en ligt een mooie carrière binnen handbereik. Benieuwd naar wat wij persoonlijk voor jou kunnen betekenen? Maak gratis een profiel aan op onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Inschrijven uitzendbureau

Benieuwd naar wat wij jou persoonlijk kunnen bieden? Maak gratis een online (starters)profiel aan, vul je gegevens in en geef aan waar je precies naar op zoek bent:

  • Branche
  • Regio
  • Type dienstverband
Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen en samen te kijken naar de mogelijkheden. Op deze manier ligt een mooie carrière binnen handbereik!