Al enkele jaren actief in de Kempen en daarmee ook een gevestigd uitzendbureau in Bergeijk. Bij JAM ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan in Bergeijk en omgeving. Ben je benieuwd naar de directe mogelijkheden? Bekijk dan onze openstaande vacatures in Bergeijk. Ook is het mogelijk om jezelf aan te melden op onze website, waardoor jij als eerste op de hoogte wordt gehouden van binnenkomende vacatures.

Uitzendbureau in Bergeijk: banen in allerlei soorten en maten!

Onze missie is om jong talent te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan in de weekenden of in de vakanties, een parttime baan naast je studie of een startersfunctie als je je diploma al op zak hebt. Samen met jou gaan we op zoek naar een baan binnen een bedrijf dat écht bij je past. Op die manier kan jij alvast werkervaring opdoen in een branche die jou interessant lijkt óf kan je al je opgedane kennis nu eindelijk gaan toepassen in de praktijk.

Het Kempische Bergeijk

Bergeijk is een gemoedelijk dorp in de Kempen waar je geen dag hoeft stil te zitten. In het centrum kan je altijd terecht voor een lekker hapje en drankje en ook zijn er diverse kleine winkeltjes te vinden. Zoek je graag de rust op? Trek er ’s weekends dan op uit in de prachtige Kempische omgeving.

Uitzendbureau gespecialiseerd in verschillende sectoren

Weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan studeren of ben je juist al bezig met een opleiding en wil je werkervaring opdoen in dezelfde branche? Wij hebben de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van bedrijven in Bergeijk en omgeving, waardoor wij jou eenvoudig voor kunnen stellen! Benieuwd naar de branches waarin wij gespecialiseerd zijn?
 

 

Altijd werk dat bij je past

Misschien heb je het vooroordeel dat uitzendbureau je zomaar bij bedrijven voorstellen zonder hier zelf enige invloed op te hebben. Zo gaan wij absoluut niet te werk! Na een aanmelding of sollicitatie wordt je altijd persoonlijk opgebeld om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek willen wij je graag beter leren kennen, om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Waar ben je precies naar op zoek? Wil je in teamverband of liever zelfstandig werken? Ben je bereid om ’s avonds en ’s weekends te werken of liever doordeweeks van 9:00 tot 17:00? Red jij jezelf in een formele organisatie of past dit echt niet bij je? Op die manier blijven er nog een paar bedrijven over die interessant voor jou kunnen zijn. Daar stellen wij je vervolgens voor en we houden je op de hoogte of je langs mag komen voor een sollicitatiegesprek!
 

Ben jij er klaar voor?

Wil je graag gebruik maken van ons netwerk en onze expertise? Wij helpen je maar al te graag om een baan te vinden bij een bedrijf dat bij je past! Solliciteer op onze openstaande vacatures of maak binnen enkele minuten een gratis account aan.
 
 

Ik wil de vacature(s) van mijn bedrijf in Bergeijk op jullie site!

Bent u op zoek naar tijdelijke of vaste medewerkers voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld gedurende de vakantieperiode of het invullen van juniorfuncties? JAMwerkt is hét uitzendbureau in Bergeijk op het gebied van jong talent! Wij helpen u graag uw vacatures onder de aandacht te brengen van jongeren, studenten en starters in de buurt. Naast dat wij zelf actief met u meezoeken, kunt u ook zelf op zoek gaan naar geschikte kandidaten in onze Talentenbank. Geïnteresseerd? Neem dan even contact met ons op of maak een gratis bedrijfsaccount aan op de website en krijg direct toegang tot onze kandidaten database.