Op zoek naar werk in en rondom Best? Wij zijn JAM, een online uitzendbureau gericht op jongeren, studenten en starters in de omgeving van Best. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende bijbaan, vakantiewerk, een parttime of fulltime baan. Maak gratis een profiel aan op de website of solliciteer direct op online vacatures in Best.

Bijbaan of vakantiewerk

Geld verdienen naast je studie of aan de slag in de vakanties? Bij JAM kun je terecht voor zowel een vaste bijbaan als flexibel werk in bijvoorbeeld de vakanties. Wat dacht je van een baan in de horeca, magazijn of evenementen? Of heb je liever een bijbaan die aansluit op je studie? Met ons netwerk kom je makkelijker binnen bij interessante bedrijven en kun je je cv aanvullen met een bijbaan of vakantiewerk, passend bij je studie.

Parttime baan

Ben je op zoek naar een baan voor twee of drie dagen in de week om bijvoorbeeld te combineren met je deeltijd studie? Wij hebben een hoop leuke parttime vacatures in Best online staan, bijvoorbeeld in de techniek of adminstratie. Bekijk ze op onze website en solliciteer met slechts één druk op de knop.

Fulltime baan

Heb je je diploma op zak en ben je klaar voor een fulltime baan? Of misschien heb je wel een tussenjaar en wil je voltijd aan de slag om geld te verdienen voor een mooie reis of om te sparen. Wij helpen je graag aan een mooie fulltime functie die aansluit op jouw kennis, ervaring en wensen. Door middel van ons netwerk kom je makkelijker binnen bij bedrijven en ligt een mooie carrière binnen handbereik. Benieuwd naar wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Maak dan gratis een startersprofiel aan op de website.

Inschrijven uitzendbureau

Benieuwd naar wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Maak gratis een online profiel aan door op “inschrijven” rechtsboven in de hoek te klikken. Vul je gegevens in en geef aan waar je precies naar op zoek bent:

  • Branche
  • Regio
  • Type dienstverband
Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen en samen te kijken naar jouw profiel en passende banen. Met onze hulp ligt een leuke baan in Best binnen handbereik!