Ben jij op zoek naar werk in of rondom Bladel? Dan ben je bij JAMwerkt aan het juiste adres! Wij zijn een online uitzendbureau gericht op jongeren, studenten en starters in de omgeving van Bladel en willen je graag helpen bij het vinden van een baan die bij jou past. Maak gratis een profiel aan op de website of solliciteer direct op online vacatures in Bladel.

Bijbaan of vakantiewerk

Zit jij op de middelbare school of ben je bezig met een vervolgstudie? Bij JAM helpen wij jou graag bij het vinden van een leuke bijbaan of vakantiewerk. Wat dacht je van een baan in de horeca, productie of logistiek? Of ben je bezig met een specifieke opleiding en wil je graag een baan die hierop aansluit? Via ons netwerk ligt een bijbaan, passend bij je studie, dichterbij dan je denkt.

Parttime baan

Ben je bezig met een (deeltijd) studie of ben je gewoon op zoek naar een baan voor twee of drie dagen in de week? Wij hebben verschillende leuke parttime vacatures in Bladel online staan, bijvoorbeeld in de administratie of techniek.

Fulltime baan

Ben je afgestudeerd en op zoek naar een fulltime baan? Via JAM kun je zowel op uitzendbasis als vast aan de slag bij een leuk bedrijf in de buurt. Vind bij ons bijvoorbeeld de perfecte startersfunctie! Wij kijken graag samen met jou naar je ervaring, kwaliteiten en wensen en gaan zo specifiek voor jou op zoek naar een fulltime baan in en buiten ons netwerk.

Inschrijven uitzendbureau

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gratis een online profiel aan door op “inschrijven” rechtsboven in de hoek te klikken. Vul je gegevens in en geef aan waar je precies naar op zoek bent:

  • Branche
  • Regio
  • Type dienstverband
Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen en samen te kijken naar jouw profiel en passende banen. Met onze hulp ligt een leuke baan binnen handbereik!