De plek waar het voor JAM allemaal begon. Sinds 2012 zijn wij een actief uitzendbureau in Bladel en de rest van de Kempen. Je kan bij ons terecht voor zeer diverse banen: van bijbaan tot startersfunctie, van techniek tot klantenservice, van banen voor HBO alumni tot banen waar geen opleiding vereist is. Benieuwd naar alle vacatures bij jou in de buurt? Check dan de openstaande vacatures in Bladel!
 

Uitzendbureau in Bladel: keuze uit diverse banen!

Bij JAM kan je al jaren terecht als je op zoek bent naar een flexibele of vaste baan in de buurt. Het is onze missie om jongeren, studenten en starters een succesvolle start op de arbeidsmarkt te bieden. Om die reden staan wij elke dag in contact met bedrijven in Bladel die op zoek zijn naar jong talent zoals jij! Waar ben je precies naar op zoek? Een bijbaan in de avonden of weekenden? Vakantiewerk om even goed geld te verdienen? Een parttime baan naast je studie? Of een startersfunctie na het behalen van je diploma? Laat ons weten naar wat voor baan je precies op zoek bent en we gaan direct voor je aan de slag!
 

Bladel na werktijd

Ook in je vrije tijd is er in Bladel voldoende te zien en beleven. Zo zijn er in het centrum gezellige terrassen te vinden waar je kan genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner. Moet je na een dag werken even je energie kwijt? In Bladel zijn diverse sportclubs te vinden waar doordeweeks goed wordt getraind. Ook ’s zomers hoef je niet stil te zitten, want met de kermis staat heel het dorp op z’n kop en kan je genieten van bekende artiesten.
 

Uitzendbureau gespecialiseerd in verschillende sectoren

In welke sector wil jij graag aan de slag? Of je nou op zoek bent naar een bijbaan of fulltime startersfunctie, wij  hebben vacatures in de meest diverse sectoren! Bekijk hieronder de sectoren waarin wij gespecialiseerd zijn:
 
 

Altijd werk dat bij je past

Al vanaf de oprichting van JAM in 2012 staan we in contact met bedrijven uit de buurt en elk jaar wordt dit netwerk alleen maar groter. Wij vinden het namelijk belangrijk om jou voor te kunnen stellen bij bedrijven die écht bij je passen. Houd je van een formele of informele sfeer? Wil je bij een grote, internationale organisatie werken of liever bij een kleiner, lokaal bedrijfje? Werk je graag zelfstandig of in teamverband? Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent door je aan te melden op de website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Ben je klaar voor de volgende stap?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan direct alle openstaande vacatures in Bladel. Kan je niet vinden waar je naar op zoek bent of heb je een specifieke wens? Maak dan een gratis JAM profiel aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen en ambities te bespreken.
 
 

Ik wil de vacature(s) van mijn bedrijf in Bladel op jullie site!

Bent u op zoek naar personeel om tijdelijke drukte op te vangen of om openstaande vacatures te vervullen? Bij JAM bent u aan het juiste adres om uw bedrijf kenbaar te maken onder jong talent uit de buurt! Wilt u uw vacature op onze website gepromoot hebben of eens een kijkje nemen tussen alle beschikbare kandidaten in onze Talentenbank? Maak dan een gratis bedrijfsaccount aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.