Ben jij op zoek naar een bijbaan, parttime of fulltime werk of een startersfunctie? Wij van uitzendbureau JAM helpen al meer dan 2500 jongeren, studenten en starters uit Zuid-Oost Brabant geholpen bij het vinden van een mooie baan. En met meer dan 1000 aangesloten bedrijven die op zoek zijn naar jong talent zoals jij, moet dat zeker ook voor jou gaan lukken!
 

Fulltime werk

Klaar met studeren en op zoek naar een fulltime baan? Er zijn een hoop mooie bedrijven in de omgeving van Boxtel waar jij aan de slag kunt, ongeacht je kennis en ervaring. Wil je graag op kantoor werken, werk je liever in de buitendienst of heb je twee rechterhanden? Wij kunnen voor iedereen wat betekenen, waar je ook naar op zoek bent. Door een profiel aan te maken op onze website kan je ervoor kiezen of je in onze talentenbank geplaatst wil worden. Hiermee wordt jouw kans op een mooie baan aanzienlijk vergroot! Al onze aangesloten bedrijven hebben namelijk toegang tot deze talentenbank en kunnen jou makkelijk uitnodigen voor een kennismakingsgesprek op kantoor. Dus waar wacht je nog op?
 

Parttime werk

Op zoek naar een parttime baan tussen de 16 en 32 uur per week? Er zijn meer bedrijven bij jou in de buurt op zoek naar parttime versterking dan je denkt! Doordat wij elke dag in contact staan met deze bedrijven, weten we precies wat er speelt en kunnen we direct inspringen op deze vraag. Zo ben jij als JAM’er één van de eerste sollicitanten die bij het bedrijf op gesprek gaat. Dat maakt jouw kans op die felbegeerde baan meteen een stuk groter. Solliciteer daarom makkelijk en snel online op onze openstaande vacatures óf maak een gratis profiel aan op onze website en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures die aansluiten op jouw profiel!
 

Bijbaan / vakantiewerk

Ben je student en op zoek naar een uitdagende bijbaan of vakantiewerk in de buurt? Met een profiel bij JAM blijf jij als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures in Boxtel en omgeving! Samen gaan we kijken waar je voorkeuren liggen: ben je op zoek naar een vaste of flexibele baan waarbij je je eigen agenda beheert? Ben je op zoek naar een baan in de horeca of evenementen of ga je liever aan de slag in de logistiek of productie? Ben je tijdelijk beschikbaar of voor langere termijn? Alle binnenkomende vacatures die aansluiten bij jouw wensen stellen we als eerste aan jou voor, zodat jij een grotere kans hebt om de baan te krijgen!
 

Inschrijven uitzendbureau Boxtel

Wil jij je zoektocht naar een nieuwe baan een boost geven? Met een gratis account bij JAM ben jij niet alleen als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures, maar we helpen je ook achter de schermen mee zoeken. Zo bellen we jou als eerste als er een vacature binnenkomt die aansluit bij jouw wensen en profiel, we stellen je voor bij interessante bedrijven en we plaatsen jouw profiel in onze talentenbank die open staat voor onze aangesloten bedrijven. Laat jouw zoektocht naar een nieuwe baan over aan onze professionals en zo kun jij binnen no-time beginnen op je nieuwe werkplek!