Ben je op zoek naar een leuke baan in de buurt en wil je daarin graag ondersteund worden door een kleinschalig en persoonlijk uitzendbureau? Dan ben je bij uitzendbureau JAM Boxtel aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring en grote netwerk aan bedrijven in Boxtel en omgeving, kunnen wij je goed helpen bij het vinden van een baan die echt bij je past! Wij kijken namelijk niet alleen naar de functie, maar ook naar je persoonlijkheid, wensen en ambities. Zo kom je wellicht nog eens bij bedrijven waar je van tevoren nog nooit aan had gedacht.

Uitzendbureau in Boxtel: van bijbaan tot startersfunctie

Het is onze missie om jongeren, studenten en starters te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Daarom bemiddelen wij in bijbanen, vakantiewerk, parttime / fulltime functies en startersfuncties. Heb je wel al enige jaren ervaring? Geen probleem! Ook dan kijken we graag met je mee welke volgende stap het beste bij je past. Dat doen we altijd door middel van een kennismakingsgesprek waarin wij iets meer over onze werkwijze vertellen en jij kan uitleggen waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens gaan wij in ons netwerk én daarbuiten op zoek naar vacatures die daar naadloos op aansluiten. Dat scheelt jou weer een hoop motivatiebrieven schrijven!

Wat Boxtel nog meer te bieden heeft

Naast een hoop werkgelegenheid, heeft Boxtel meer te bieden dan alleen een leuke baan. Boxtel ligt precies in het centrum van de Brabantse driehoek: Eindhoven, Tilburg en ’s Hertogenbosch. Daarom sta je altijd binnen een kwartier met het openbaar vervoer of auto in het midden van één van deze steden. Maar ook in Boxtel zelf kan je prima je vrije tijd doorkomen. Zo is het dorp omgeven door prachtige landschappen waar je even heerlijk tot rust kan komen. Ben je juist meer op zoek naar actie, dan zijn er diverse sportclubs waar je aan kan sluiten. Genieten van de zon doe je op één van de vele terrassen. Hier kan je het weekend heerlijk afsluiten met een smakelijk diner of borrel!

Uitzendbureau in diverse sectoren

Heb je interesse in een bepaalde sector? Ben je bezig met een opleiding en wil je graag je kennis in de praktijk brengen? Of heb je al werkervaring in een specifieke branche? Bij JAM weten we dat iedereen verschillend is en graag in diverse sectoren aan de slag wil. Daarom willen we ons aanbod zo breed mogelijk houden om iedereen van dienst te kunnen zijn. Bekijk hieronder de sectoren waarin wij jou kunnen helpen aan je volgende baan:
 

 

Altijd werk dat bij je past

Bij JAM sturen wij je nooit zomaar zonder overleg naar een bedrijf toe om te werken. Tijdens het kennismakingsgesprek willen wij je beter leren kennen, zodat we gerichter voor je aan de slag kunnen gaan én te voorkomen dat je ergens terecht komt waar jij het niet leuk vindt. Daarna leggen we je een aantal vacatures voor en jij kiest zelf in welke je geïnteresseerd bent. Bij dat bedrijf stellen wij je voor. Zo hoef jij geen tientallen motivatiebrieven meer te schrijven én kunnen we snel schakelen. Wie weet ben je volgende week al aan de slag!
 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan direct onze openstaande vacatures in Boxtel en omgeving. Solliciteren doe je eenvoudig binnen enkele minuten online. Ben je op zoek naar iets specifieks en kan je dat op dit moment niet vinden? Of wil je gewoon een vrijblijvend gesprek met ons aanvragen om te kijken wat er mogelijk is? Maak dan een gratis JAM profiel aan en wij bellen je binnen twee werkdagen op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tot snel!
 
 

Ik wil de vacature(s) van mijn bedrijf in Boxtel op jullie site!

Is uw bedrijf gevestigd in Boxtel en bent u op zoek naar jong talent uit de buurt? Dan bent u bij JAM aan het juiste adres! Elke dag staan wij in contact met jongeren, studenten en starters uit Boxtel en omgeving die op zoek zijn naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan in de buurt. Of u nou op zoek bent naar tijdelijke of vaste medewerkers, fulltimers of parttimers, vakantiekrachten of weekendhulpen. We kijken samen met u welke kandidaten het beste passen binnen uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden en de beschikbare kandidaten uit regio Boxtel? Maak dan een gratis bedrijfsprofiel aan of neem vrijblijvend contact met ons op.