Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Den Bosch? Dan is een profiel aanmaken op JAMwerkt.nl een goede zet! Door een profiel aan te maken en aan te geven waar je precies naar op zoek bent, krijgen wij een melding en kunnen wij jou gericht helpen zoeken. Doordat wij elke dag in contact staan met een hoop organisaties bij jou in de buurt, kunnen wij je misschien al wel direct voorstellen bij een aantal van deze bedrijven! Ook is het mogelijk om je profiel beschikbaar te stellen in onze talentenbank, waardoor bedrijven jou direct kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Startersfuncties

Wij helpen je graag zoeken naar een startersfunctie die bij je past! Hierbij kijken we niet alleen naar je kennis, ervaring en afgeronde opleidingen, maar zeker ook of het bedrijf, de cultuur en de sfeer bij jou passen. Dat is namelijk net zo belangrijk! Geef bij ons aan waar je precies naar op zoek bent en wij zetten je vraag intern en extern uit onder ons netwerk. Zo wordt de kans op het vinden van jouw droombaan ineens een stuk verhoogd! Uiteraard kan je je profiel ook beschikbaar zetten in onze talentenbank, zodat al onze aangesloten bedrijven een kans krijgen om jou uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Parttime / fulltime

Ben je bezig met een deeltijd studie, heb je een tussenjaar of heb je al enige ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan eens een kijkje tussen onze parttime en fulltime vacatures in Den Bosch. Je kunt makkelijk online solliciteren door je gegevens in te vullen en je cv up te loaden. Daarna nemen we altijd binnen één werkdag contact met je op of je geschikt bent voor de functie. Daarna nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Als je op dit moment geen vacature kan vinden die aansluit bij je wensen en voorkeuren, dan kan je altijd een gratis account aanmaken. Op die manier kunnen we voor jou persoonlijk op zoek gaan naar een goede match!

Bijbaan / vakantiewerk

Bij JAM bepaal je altijd zelf wanneer, waar en hoeveel jij wilt werken. Zo ben je altijd eigen baas over je agenda en portemonnee! Wel zo makkelijk naast je studie en je sociale leven. Met een account bij JAM kun je jezelf beschikbaar stellen op dagen en tijden wanneer jij wilt werken. Vervolgens kunnen bedrijven je direct uitnodigen voor bepaalde klussen en opdrachten. Hierbij kan je denken aan werken op evenementen, in het magazijn van een webshop of administratieve werkzaamheden op kantoor. Zo kan je niet alleen een kijkje nemen bij verschillende bedrijven, maar zorg je ook voor een relevante aanvulling op je cv, kom je erachter wat je wel en niet leuk vindt en leer je veel nieuwe mensen kennen! Ga dus snel aan de slag met een leuke bijbaan of vakantiewerk in Den Bosch!

Inschrijven uitzendbureau

Wil jij het zoeken naar een geschikte baan overlaten aan experts? Als online uitzendbureau is het onze missie om jongeren, studenten en starters een succesvolle start op de arbeidsmarkt te bieden! Laat ons weten wat je zoekt en wij zetten heel ons netwerk in om jou zo snel mogelijk bij een leuke nieuwe werkgever te laten starten. Solliciteer op onze online vacatures, maak een gratis account aan of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.