Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie? Zoek dan niet verder, wij van JAM gaan je hierbij gratis helpen! Al sinds 2012 zijn wij zes dagen in de week bezig om connecties te leggen tussen jongeren, studenten & starters en bedrijven. Zo hebben we al meer dan 1.000 bedrijven in ons netwerk die op zoek zijn naar jong talent als jij! Weet je nog niet precies wat je wil? Geen probleem, je kan rustig een kijkje nemen tussen onze openstaande vacatures. Als je iets ziet wat interessant kan zijn voor je, kan je met één klik op de knop solliciteren voor de vacature in Dongen. Wij doen er alles aan om jou met een goed gevoel naar je werk te laten gaan. En met alles bedoelen we ook echt alles. Zo kan je bij ons aangeven wanneer je wilt werken, hoeveel je wilt werken, hoeveel je wilt verdienen en in welke sector je aan de slag wilt gaan. Onze medewerkers zullen vervolgens hun uiterste best doen om een baantje te vinden dat bij je past. Want alleen zo weten wij zeker dat jij plezier hebt in je werk!

Uitzendbureau in Dongen: De banen liggen voor het oprapen

De regiomanagers en accountmanagers doen iedere dag hun stinkende best om zo veel mogelijk bedrijven te spreken. Met name bedrijven die op zoek zijn naar jongeren, studenten en starters. Er zijn steeds meer bedrijven op zoek naar jong talent, niet alleen voor (tijdelijke) fulltime banen, maar ook voor bijbaantjes. Bij JAM maakt het niet uit of je wel of geen ervaring of opleiding hebt, we proberen zo goed mogelijk te kijken naar wat jij leuk vindt en helpen je daarna aan het werk! Hieronder zie je verschillende soorten banen die we je aan kunnen bieden:

Ook dit vind je in Dongen

Dongen, het lijkt misschien een rustig dorp maar er is hier genoeg te beleven. Nergens vind je zoveel leerlooierijcomplexen. En wist je dat er in Dongen nog een zeldzame kerkruïne staat? Een bezoek aan museum De Looierij vertelt alles over de leer- en schoengeschiedenis van Dongen. Ook het landelijk gelegen dorp ’s Gravenmoer is de moeite van een bezoek waard. Het slagenlandschap met zijn smalle, oneindig diepe percelen, en de eeuwenoude dijkjes zijn typerend voor deze plaats. Met het aanwezige water, de bruggetjes en de prachtige boerderijen wordt de Vaartweg in ’s Gravenmoer ook wel het ‘Giethoorn van het Zuiden’ genoemd. Bovendien is de gemeente ideaal gelegen en sta je met de auto in een kwartiertje in Oosterhout en in een half uur in Tilburg of Breda.

Bij JAM bepaal je zelf in welke sector je aan de slag gaat

Omdat we jou zo veel mogelijk keuze willen geven, bieden wij banen aan in verschillende sectoren in Dongen. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat jongeren, studenten en starters het prettig vinden om bij verschillende bedrijven werkervaring op te doen. Zo kan je tijdens je studie bij diverse bedrijven aan de slag om te kijken of je het wel echt leuk vindt wat je studeert. Wij zijn hier als uitzendbureau in Dongen heel makkelijk in: jij kiest helemaal zelf in welke sector je gaat werken! Zo zijn wij bijvoorbeeld een uitzendbureau in de logistiek, uitzendbureau in de productie en uitzendbureau in de horeca.

Wij zien werk als maatwerk

Geen persoon is hetzelfde, waarom zou je als uitzendbureau in Dongen dan wel tientallen dezelfde vacatures uitzetten? Precies, dat snappen wij ook niet. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij je zoektocht naar een baan, nodigen we je altijd uit voor een kennismakingsgesprek. We inventariseren jouw wensen en kwaliteiten en gaan kijken of we een vacature hebben die hierbij aansluit. Vinden we dit niet? Dan gaan we voor je op zoek binnen ons netwerk van meer dan 1.000 bedrijven.

Zet die volgende stap!

Een carrièreswitch maken is niet makkelijk en kan grote veranderingen met zich mee brengen. Wij proberen je daarom zo goed mogelijk te helpen zodat jij iedere dag met een grote glimlach naar je werk gaat. Door hier een gratis account aan te maken profiteer jij helemaal gratis van onze diensten en sta je misschien volgende week al bij je nieuwe werkgever op de werkvloer!
 Ik zou graag vacatures van mijn bedrijf in Dongen op jullie site plaatsen, kan dat ook?

Natuurlijk! De krappe arbeidsmarkt levert voor veel bedrijven een personeelstekort op. Geen paniek, wij helpen u graag om actief onder de aandacht te komen bij de jongeren in Dongen. Zo kan u focussen op wat echt belangrijk is in uw bedrijf zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw personeel. U kunt nu in enkele minuten geheel vrijblijvend een profiel aanmaken op onze website. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen, zodat we elkaar we elkaar kunnen leren kennen en kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen!