Bij JAMwerkt helpen we al sinds 2012 jongeren, studenten en starters aan een goede start op de arbeidsmarkt. Wij zijn een uitzendbureau in Drunen dat deze doelgroep voorziet van een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan en startersfunctie. Omdat wij zelf net zo oud zijn als de kandidaten die we aan het werk zetten weten we waar behoefte aan is. Zo kan je bij ons helemaal zelf inplannen wanneer je wil werken en in welke sectoren je aan de slag wil. Contact is bij ons gewoon via WhatsApp in plaats van via de mail en voordat we je ergens voorstellen vragen we altijd aan jou of je de functie ziet zitten. Klinkt goed toch? Je kan nu zelf al een kijkje nemen door de openstaande vacatures of hier een gratis profiel aanmaken. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om te kijken wat jij leuk vindt en hoe wij je aan een (bij)baan kunnen helpen!

Een uitzendbureau in Drunen: Zoek maar een baan uit!

Door de jaren heen hebben wij een netwerk van meer dan 1.000 bedrijven op weten te bouwen. Dit grote aantal bedrijven zorgt er voor dat jij zelf kan kiezen wat voor werk in Drunen je wil gaan doen. Hieronder staan alle sectoren waarin wij actief zijn:

 

Ook dit vind je in Drunen

Drunen staat landelijk bekend om het prachtige natuurgebied “De Loonse en Drunense Duinen”. Maar wie dacht dat dit het enige is dat men kan vinden in Drunen, zit helemaal fout. Drunen beschikt overig een levendig centrum waar diverse winkelketens al jarenlang gevestigd zitten. Je kan hier terecht om gewoon boodschappen te doen, maar ook voor kleding of een hapje en een drankje biedt het centrum van Drunen je talloze mogelijkheden. Daarnaast is het geografisch erg gunstig gelegen op nog geen 20 minuten van ’s Hertogenbosch af.

Een uitzendbureau in de sector van jouw keuze

De sectoren die wij aanbieden bij JAM zijn allemaal gericht op jongeren, studenten en starters. Op die manier kan jij altijd de baan vinden die écht bij je past. Wij zijn bijvoorbeeld een uitzendbureau in de horeca, een uitzendbureau in de techniek en een uitzendbureau in de productie. Naast deze sectoren zijn er nog diverse andere sectoren waarin wij al jarenlang in zitten. Neem bijvoorbeeld maar eens een kijkje in onze banen in de sales, administratie of logistiek.
 

De baan die echt bij je past vind je bij JAM

Wij vinden het belangrijk dat jij met een goed gevoel naar je werk gaat. We zetten ons als uitzendbureau in Drunen daarom zo goed mogelijk in om een baan te zoeken die bij je past. Zodra je je aangemeld hebt op onze site, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Hier leren we je beter kennen en kijken we samen naar wat voor werk bij jou zou kunnen passen. Zo schetsen we een profiel waarmee wij aan de slag kunnen. Als we momenteel geen geschikte vacature online hebben staan gaan we op zoek naar een opdrachtgever die past bij je wensen. Zodra we in ons netwerk van meer dan 1.000 bedrijven een interessante opdrachtgever vinden informeren we je hierover, is er ook van jou uit interesse dan stellen we je voor bij het bedrijf. Om je een voorsprong op de andere sollicitanten te geven helpen we je met de voorbereidingen naar het sollicitatiegesprek toe. Op die manier sta jij zo snel mogelijk op de werkvloer!

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij op zoek naar een baan en wil je gebruik maken van ons netwerk en onze expertises? Meld je dan aan en we zullen je zo snel mogelijk uitnodigen voor een kopje koffie. Je zal zien dat je in no-time een aantal interessante aanbiedingen krijgt van bedrijven!
 


 

Kan ik als bedrijf ook mijn vacatures in Drunen op jullie site zetten?

Natuurlijk kan dat! Met de krappe arbeidsmarkt kan het voor bedrijven erg moeilijk zijn om aan fulltime of parttime medewerkers te komen. Door je vacature(s) op onze pagina te plaatsen, bereik je meer dan 2.000 jongeren, studenten en starters! Bovendien profiteer je gratis van de promoties die wij uitvoeren als bedrijf omdat dit indirect ook verkeer naar uw vacature oplevert! JAMwerkt is het uitzendbureau in Drunen dat jou helpt je vacatures onder de aandacht te brengen bij jongere kandidaten, dus meld je snel aan!