Woon jij in Eersel en ben je op zoek naar werk bij jou in de regio? Daar willen wij jou graag bij helpen! Wij zijn JAM, een online uitzendbureau gericht op jongeren, studenten en starters in de omgeving van Eersel. Het is onze missie om jou te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt, in de vorm van een passende bijbaan, vakantiewerk, een parttime of fulltime baan. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder of maak gratis een account aan op de website.

Bijbaan of vakantiewerk

Wil je naast school werkervaring opdoen in de vorm van een bijbaan of vakantiewerk? Bij JAM kunnen we je helpen met zowel een vaste als flexibele bijbaan. Zo kun je bijvoorbeeld vast elke zaterdag aan de slag in de productie of kun je flexibel werken in de catering. Extra werken in de vakantie? Geen probleem! Samen met jou gaan we op zoek naar een baan die bij jou, je beschikbaarheid en interesses past.

Parttime baan

Op zoek naar een parttime baan die aansluit op je studie? Ga twee of drie dagen in de week aan de slag om de theorie die je op school leert toe te passen in de praktijk. Niet alleen leerzaam voor jezelf, maar ook goed voor op je cv! Samen met jou zullen we in ons netwerk op zoek gaan naar een bedrijf dat bij je past en kun jij binnen no-time ergens aan de slag. 

Fulltime baan

Ben je al afgestudeerd of wil je gewoon fulltime aan de slag, bijvoorbeeld omdat je een tussenjaar hebt? Met ons grote netwerk van meer dan 1000 bedrijven in de regio willen wij jou graag helpen bij het vinden van een passende functie in een tof bedrijf. Van banen waar een opleiding niet noodzakelijk is tot banen voor HBO-afgestudeerden. Bedrijven in de omgeving van Eersel zijn altijd op zoek naar jong talent om onze startersfuncties in te vullen!

Inschrijven uitzendbureau

Door een gratis account aan te maken laat je ons én al onze aangesloten bedrijven weten dat jij op zoek bent naar een baan in Eersel. Vul je account aan met je persoonlijke gegevens, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je kunnen opnemen om alle mogelijkheden te bespreken. Laat daarnaast ook weten:

  • In welke sector(en) je interesses liggen
  • In welke regio je graag aan het werk zou willen gaan
  • Of je op zoek bent naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan of startersfunctie.
Een account aanmaken is altijd vrijblijvend en zodra je ergens aan de slag gaat is dit voor jou altijd kostenloos!