Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Eindhoven die jou kan helpen bij het vinden van een nieuwe baan? Wij helpen je graag met de volgende stap in jouw carrière! Of je nou op zoek bent naar een bijbaan in de weekenden, een parttime baan naast je studie of een startersfunctie na het behalen van je diploma. Wij helpen jou graag in contact komen met verschillende bedrijven uit de omgeving van Eindhoven en zorgen dat je snel aan de slag kunt gaan!

Bijbaan / vakantiewerk

Wil jij graag aan de slag na school, in de weekenden of tijdens vakanties? Eindhoven staat vol met gave bedrijven die altijd op zoek zijn naar jong talent zoals jij! Of dat nu gaat om een baan in de horeca, werken in een magazijn of meehelpen op kantoor. Ben je op zoek naar een bijbaan die aansluit bij jouw studiekeuze? Meld je dan gratis aan en laat ons weten waar je precies naar op zoek bent. Daarna gaan wij onze uiterste best doen om een baan te vinden die hierop aansluit.

Parttime baan

Parttime aan de slag in (de buurt van) Eindhoven? Maak een gratis account aan op de website en bekijk direct wat wij voor jou kunnen betekenen. Niet alleen kun je zelf solliciteren op verschillende functies online, maar bedrijven kunnen jou ook uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Ten slotte houdt ook jouw regiomanager je persoonlijk op de hoogte van alle nieuwe binnenkomende vacatures. Drie vliegen in één klap dus!

Fulltime baan

Het vinden van een fulltime baan hoeft in een grote stad als Eindhoven niet moeilijk te zijn, maar we snappen dat je soms even door de bomen het bos niet meer ziet. Het antwoord is simpel: draai de rollen om! Maak een gratis profiel aan en laat bedrijven in de omgeving van Eindhoven weten dat je beschikbaar bent. Zij kunnen jou met een druk op de knop uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en zo ligt een mooie baan voor jou in het verschiet. Daarnaast zal ook de regiomanager van Eindhoven zijn ogen voor je open houden én kun je natuurlijk zelf neuzen tussen alle fulltime vacatures die wij aanbieden. Drie maal zo veel kans op een mooie baan dus!

Inschrijven uitzendbureau

Ben je nieuwsgierig geworden of we iets voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Daar kom je alleen achter door je even gratis te registeren. Vul je gegevens in en geef aan waar je precies naar op zoek bent:

  • Bijbaan / vakantiewerk / parttime / fulltime / startersfunctie
  • Welke branche jou het meeste aanspreekt
  • Hoeveel uur je per week beschikbaar bent
Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen en samen te kijken naar jouw profiel en passende banen. Met onze hulp ligt een leuke baan binnen handbereik!