Aangenaam! Wij zijn JAM, een online uitzendbureau dat jongeren, studenten en starters in de regio Zuid-Oost Brabant helpt bij het vinden van een leuke baan. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan of startersfunctie: wij staan elke dag in contact met meer dan 1000 bedrijven uit de regio die op zoek zijn naar jong talent zoals jij! Neem gerust eens een kijkje tussen onze openstaande vacatures en solliciteer makkelijk en snel online. Ook is het mogelijk om een gratis profiel aan te maken, waarmee jij ons direct laat weten dat jij op zoek bent én waar naar. Bij JAM regelen we alles online, van aanmelding totdat jij aan het werk bent en daarna. We hebben slechts één uitzondering en dat is dat we je graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor om jou beter te leren kennen. Daarnaast vertellen we je dan ook graag hoe wij te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn die wij je kunnen bieden. Zo kunnen we nog gerichter voor je te werk gaan en ben jij binnen de kortste keren in het bezit van een toffe baan!
 

Uitzendbureau in Gemert: ruime baankeuze!

Onze collega’s staan elke dag in contact met meer dan 1000 aangesloten bedrijven en dat aantal blijft elke week stijgen. Meer en meer bedrijven zijn namelijk op zoek naar jong talent met of zonder opleiding, met of zonder ervaring en van 8 tot 40+ uur in de week. Hierdoor kunnen wij jou allerlei verschillende banen aanbieden:

 

Wat Gemert nog meer te bieden heeft

Gemert liggen midden in het natuurgebied de Peel en is daardoor een heerlijke uitvalsbasis om na het werk lekker tot rust te komen. Maar stil zitten hoeft niet per se, want er is genoeg te beleven! Pak je fiets of scooter en trek er op de zonnige dagen lekker op uit! Er zijn verschillende gezellige terrassen te vinden waar je even heerlijk neer kan ploffen, je kan zwemmen in de buurt of misschien ben je wel iemand die graag gaat paardrijden of golfen? Wil je even helemaal losgaan samen met je vrienden, dan zal je vast wel bekend zijn met de Time-Out in Gemert. Een regionaal bekende discotheek waar je tot in de vroege uurtjes kan feesten.
 

Gespecialiseerd in verschillende sectoren

Bij JAM zijn we gespecialiseerd in diverse branches, op die manier vind je altijd een baan die bij je past. Zo zijn wij onder andere uitzendbureau in de logistiek, uitzendbureau in de horeca en uitzendbureau in de productie. Daarnaast zijn er nog tal van andere sectoren waarin wij actief zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van administratie, sales of techniek? Met zoveel mogelijkheden ligt jouw volgende baan binnen handbereik!
 

Altijd werk dat bij je past

Na je aanmelding of sollicitatie nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw wensen, ervaring en persoonlijkheid, zodat wij je nog beter kunnen helpen bij het zoeken naar een baan. Wij houden er namelijk niet van om je verschillende vacatures onder je neus te leggen die totaal niet bij je passen. Wij kijken namelijk niet alleen naar de functie, maar ook of het bedrijf bij jou past. Wij zijn namelijk van elk bedrijf op de hoogte hoe het er intern aan toe gaat, hoe de sfeer is, of het informeel of formeel is, wie jouw toekomstige collega’s worden en hoe jouw werkdag er precies uit gaat zien. Hierdoor bieden wij altijd 100% garantie dat de voorgestelde banen écht bij jou als persoon passen.
 

Ben jij er klaar voor?

Ben jij op zoek naar een baan en wil je hierbij ons als experts inschakelen? Met ons netwerk en kennis van de markt heb jij binnen korte tijd een aantal zeer interessante sollicitatiegesprekken in je agenda staan! Wij zien je aanmelding graag verschijnen!
 
 

Ik wil de vacature van mijn bedrijf in Gemert op jullie site!

Heeft u tijdelijke of vaste medewerkers nodig, maar heeft u weinig tijd om actief op zoek te gaan naar potentiële kandidaten? Wij helpen u graag om onder de aandacht te komen bij jong talent uit regio Gemert! Met een gratis profiel op onze website krijgt u onbeperkt toegang tot onze talentenbank en kunt u oproepen verzenden naar aangesloten jongeren. Wilt u graag uw vacature uitzetten op onze website, dan komen we graag een keer langs om uw bedrijf beter te leren kennen, zodat wij de kandidaten goed kunnen voorlichten. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op, zodat we antwoord kunnen geven op al uw vragen!