Wil jij graag aan de slag in de omgeving van Goirle? Wij kunnen je als uitzendbureau ondersteunen bij het vinden van een leuke baan die bij je past! Van bijbaan tot startersfuncties, er zijn voldoende bedrijven in de buurt van Goirle die op zoek zijn naar jong talent. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Lees dan vooral even verder.

Bijbaan of vakantiewerk

Wij snappen dat het moeilijk is om een baan te zoeken die past bij je levensstijl: veel tentamens en proefwerken, sporten in het weekend en af en toe op stap met vrienden is natuurlijk ook erg gezellig. Via JAM kun je aan de slag wanneer het jou uitkomt: een vaste bijbaan in Goirle op zaterdag, vakantiewerk wanneer je net even wat meer tijd hebt of opgeroepen worden voor dagjeswerk door bedrijven bij jou in de buurt. Registreer je gratis op de website en kom er direct achter wat we jou kunnen bieden.

Parttime baan

Op zoek naar een baan voor een aantal dagen in de week? Wij kunnen je helpen zoeken bij het vinden van een parttime baan in Goirle die helemaal bij je past! Wil je wel of niet in het weekend werken? Vroege diensten draaien? Welke dagen komen jou het beste uit? En natuurlijk: naar wat voor soort functie ben je op zoek? Met een netwerk van meer dan 1000 bedrijven is de kans groot dat één van onze klanten naar iemand zoals jou op zoek is. Benieuwd? Meld je dan snel gratis aan.

Fulltime baan

Op zoek naar een fulltime baan, maar zie je door alle vacatures op het internet door de bomen het bos niet meer? Maak dan gratis een account aan op onze website. Met een startersprofiel wordt je zichtbaar voor alle aangesloten bedrijven en zijn de rollen dus omgedraaid: nu kan jij uitgenodigd worden voor een gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever. Daarnaast wordt je altijd ondersteund door een regiomanager die zijn ogen voor jou open houdt en kun je natuurlijk ook zelf een kijkje nemen tussen onze vacatures in Goirle. Oja, en dat allemaal geheel gratis ;)

Inschrijven uitzendbureau

Ben je enthousiast geworden over waar we jou allemaal bij kunnen helpen? Je kunt je gratis en vrijblijvend inschrijven op onze website. Laat weten waar je precies naar op zoek bent:

  • In welke sector je graag wilt werken
  • Wanneer je beschikbaar bent
  • En in welke kilometerstraal je vanaf huis een baan wilt vinden
Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jou nog wat beter te leren kennen en je de verschillende vacatures en mogelijkheden voor te leggen. Zo kom je nog eens bij bedrijven terecht waar je van tevoren misschien nog nooit van gehoord had!