Op zoek naar een baan in de omgeving van Helmond? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het vinden van een baan die perfect bij je past. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan, een fulltime baan voor tijdens jouw tussenjaar, een parttime baan voor naast je deeltijd studie of een startersfunctie als je bent afgestudeerd… Met ons netwerk van meer dan 1000 bedrijven in de regio ligt een mooie start van jouw carrière binnen handbereik!

Bijbaan / vakantiewerk

Ben je op zoek naar een bijbaantje van 8 tot 16 uur in de week of wil je graag werken tijdens je vakanties? Wij hebben verschillende leuke bijbanen en vakantiewerk in de omgeving van Helmond! Bekijk hiervoor onze online vacatures en filter op basis van je wensen. Zit er niets bij wat je leuk lijkt? Registreer je dan gratis op de website. Onze regiomanager Helmond zal dan voor jou persoonlijk op zoek gaan naar een baan dat bij je past.

Parttime baan

Op zoek naar een parttime baan voor een aantal dagen in de week? Via JAM kun je aan de slag in verschillende branches en bij verschillende bedrijven bij jou in de buurt. Wat dacht je van een parttime baan in de sales, techniek, administratie of schoonmaaksector? Maak een gratis account aan op de website en wij zullen samen met jou op zoek gaan naar een parttime baan in en rondom Helmond die bij je past.

Fulltime baan

Ben je op zoek naar een baan voor 40 uur in de week? Wij helpen je graag bij het vinden van een functie én bedrijf dat bij je past! Want het is wel zo fijn om je ergens thuis te voelen als je er fulltime aan de slag gaat. Het merendeel van de fulltime vacatures vindt je al op de website. Wil je gevonden worden door bedrijven bij jou in de buurt? Maak dan een gratis account aan en maak je profiel zichtbaar voor alle aangesloten bedrijven. Grote kans dat een bedrijf op jou afstapt in plaats van andersom!

Inschrijven uitzendbureau

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Maak dan een gratis account aan op de website. Ben je op zoek naar een bijbaantje? Dan kunnen bedrijven bij jou in de buurt je oproepen sturen om te komen werken. Ben je afgestudeerd en op zoek naar een startersfunctie? Dan heb je de mogelijkheid om je profiel zichtbaar te maken voor alle aangesloten bedrijven. Zo ligt een mooie baan binnen handbereik!