Woon je in de omgeving van Hilvarenbeek en ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres. Wij richten ons namelijk op een groot gedeelte van Zuid-Oost Brabant, waaronder Hilvarenbeek. Samen met onze lokale aanpak betekent dat, dat jij door ons makkelijk aan de slag kunt gaan bij jou in de buurt!

Bijbaan / vakantiewerk

Zit jij op de middelbare school of ben je bezig met een vervolgstudie? En ben je op zoek naar werk in de avonduren, in de weekenden of tijdens vakanties? Via JAM is het zowel mogelijk om vast ergens aan de slag te gaan, als flexibel je eigen tijden in te delen. En altijd bij bedrijven bij jou in de buurt! Het enige dat je hoeft te doen is een gratis account aan te maken en wij gaan samen op zoek naar een bijbaan die bij je past.

Parttime baan

Ben je op zoek naar een baan waarbij je een aantal dagen in de week aan de slag kunt gaan? Wij hebben contact met verschillende bedrijven in regio Hilvarenbeek die allemaal op zoek zijn naar parttime medewerkers. Maak een gratis account aan op de website en we gaan samen met jou op zoek naar een bedrijf dat bij je past. In de tussentijd kun je natuurlijk ook alvast alle openstaande vacatures op de website bekijken ;)

Fulltime baan

Fulltime aan de slag in de omgeving van Hilvarenbeek? Of je nou een diploma op zak hebt of niet, ervaring hebt of nog niet, op zoek bent naar een baan in de techniek of in de commerciële sector… Wij helpen jou graag bij een succesvolle start van je carrière. Schrijf je gratis in op de website of bekijk alvast een greep van onze fulltime vacatures online.

Inschrijven uitzendbureau

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Door je aan te melden kunnen wij speciaal voor jou op zoek gaan naar een baan die bij je past, op basis van je woonplaats, opleidingen, ervaring, vaardigheden, etc. Daarna is het mogelijk om je profiel zichtbaar te maken voor alle aangesloten bedrijven én gaan wij binnen en buiten ons netwerk op zoek naar een bedrijf dat bij je past. Waarom alleen zoeken als het ook makkelijker kan?