Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Kaatsheuvel waarbij je helemaal zelf bepaalt wat voor werk je gaat doen? Dan ben je bij JAMwerkt aan het juiste adres! Wij zijn een uitzendbureau dat alleen maar bestaat uit jonge mensen. Om die reden weten wij precies waar je naar op zoek bent en waar je behoefte aan hebt. Zo is onze service bijvoorbeeld grotendeels via WhatsApp en bieden we geen vacatures aan waar je al 5 jaar ervaring voor moet hebben. Lekker laagdrempelig dus. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? De openstaande vacatures in Kaatsheuvel kan je hier bekijken.

Een uitzendbureau in Kaatsheuvel: een groot scala aan banen

Omdat we bij JAM voor jongeren werken bieden we niet alleen maar fulltime functies aan. Als scholier of student zijnde kan je bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een bijbaan in Kaatsheuvel voor bijvoorbeeld in de weekenden of avonduren. Ook als je voor een langere periode op zoek bent naar een tijdelijke fulltime baan door bijvoorbeeld een tussenjaar kunnen wij altijd iets moois voor je regelen! Maar ook voor starters die nét afgestudeerd zijn en op zoek zijn naar hun eerste fulltime job kennen wij verschillende geïnteresseerde bedrijven. Hieronder vind je alle soorten banen die we aanbieden:

 

Kaatsheuvel, altijd iets te beleven

Internationaal heeft Kaatsheuvel grote bekendheid verworven door attractiepark De Efteling. Echter word er door veel mensen niet verder gekeken dan dit attractiepark terwijl het dorp zoveel meer te bieden heeft. In het levendige dorpscentrum vindt je alles wat je zoekt: een gezellig plein, voldoende supermarkten, leuke winkels en dat alles op loopafstand van elkaar af. Jaarlijks worden er in- en rondom het dorp ook diverse festivals georganiseerd zoals Fairytale en Pleinfestival Kaatsheuvel. Maar ook de natuurliefhebber komt niets te kort in Kaatsheuvel. Grenzend aan het dorp liggen namelijk de Loonse en Drunense Duinen waar hectaren natuur dagelijks rust, ontspanning en recreatie bieden aan zijn bezoekers.

JAM, een uitzendbureau in de sector van jouw keuze

Ongeacht of je op zoek bent naar bijvoorbeeld een fulltime baan of een bijbaan, werk maakt een belangrijk onderdeel uit van ons leven. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij plezier hebt in dat wat je doet. JAM is een uitzendbureau in Kaatsheuvel dat zich heeft gespecialiseerd in diverse sectoren. Zo zijn we bijvoorbeeld een uitzendbureau in de techniek, een uitzendbureau in de logistiek, een uitzendbureau in de horeca en een uitzendbureau in de evenementen. Maar dat is niet alles, we hebben nog meer sectoren waarin wij sterk vertegenwoordigd zijn. Kijk maar eens door onze vacatures of er voor jou iets interessants bij zit!

Wij helpen je aan een passende baan


De young professionals van JAM zijn pas tevreden als jij met een goed gevoel naar je werk gaat. Zij zijn vijf dagen in de week bezig met jong talent uit de regio verbinden met bedrijven die bij dit talent passen. Zo staan zij bijna dagelijks bij verschillende bedrijven op de stoep om hoogte te krijgen van de werkomgeving, de werksfeer en de werkzaamheden. Als jij je aanmeldt nodigen ze je uit voor een kennismakingsgesprek waarin jij precies duidelijk kan maken naar wat je op zoek bent. Zien zij een match met één van de 1.000 aangesloten bedrijven, dan zullen zij je hier voorstellen. Om je een voorsprong te geven op de andere sollicitanten kunnen zij je ook helpen voorbereiden op het sollicitatiegesprek, zij weten immers al waar dat bedrijf naar op zoek is! Op die manier bieden wij jou een ruime keuze aan banen en zorgen we er voor dat je met plezier naar je werk kan gaan.

Ga de uitdaging aan!

JAM is dus het uitzendbureau in Kaatsheuvel dat jou aan een goede start op de arbeidsmarkt kan helpen. Door alvast een kijkje te nemen in de openstaande vacatures in Kaatsheuvel of je gratis aan te melden kan jij gebruik maken van onze diensten. Mogen we jou binnenkort feliciteren met je nieuwe job?
 


Ik wil de vacature van mijn bedrijf in Kaatsheuvel op jullie website!

Ben jij op zoek naar fulltime- of parttime medewerkers om je huidige team te versterken? Of juist naar vakantiekrachten of weekendhulpen om de drukte op te vangen of de boel draaiende te houden in de vakantieperiodes? JAMwerkt is het uitzendbureau in Kaatsheuvel dat jouw bedrijf van jonge en enthousiaste medewerkers kan voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een gratis bedrijfsprofiel aan op onze website. Benieuwd wat we te bieden hebben? Neem dan alvast een kijkje in onze talentenbank om te zien welke kandidaten bij jou in de buurt beschikbaar zijn!