Op zoek naar een baan in (de omgeving van) Oirschot? Kijk dan niet verder! Wij zijn JAM, een online uitzendbureau gericht op jongeren, studenten en starters in de omgeving van Oirschot. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan: van bijbaan tot startersfunctie, van vaste tot flexibele banen en van banen in de techniek tot in de horeca tot op kantoor. Benieuwd? Lees dan vooral even verder ;)

Bijbaan of vakantiewerk

Ben je momenteel aan het zoeken voor een leuke bijbaan of vakantiewerk in Oirschot maar wil je liever iets anders dan in de horeca of in de plaatselijke supermarkt? Via JAM kun je aan de slag gaan bij verschillende gave bedrijven bij jou in de buurt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan in het magazijn van een groot internationaal bedrijf, werken op de gaafste evenementen (achter de bar of meehelpen met opbouwen) of een baan in de catering. Heb je liever een bijbaan of vakantiewerk die aansluit bij je huidige studie? Dan kijken wij graag met je mee naar jouw situatie en je wensen in een baan. Met behulp van ons netwerk ligt een passende baan dichterbij dan je denkt!

Parttime baan

Op zoek naar parttime werk in Oirschot om bijvoorbeeld te combineren met je (deeltijd) studie? Wij hebben een hoop leuke parttime vacatures in regio Oirschot online staan, bijvoorbeeld in de logistiek of administratie. Zit er op dit moment niets bij, dan raden we je aan om je even gratis te registeren op de website. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere mogelijkheden te bespreken. Wie weet kunnen wij een goed woordje voor je doen bij één van onze 1000 aangesloten bedrijven!

Fulltime baan

Klaar met je studie en op zoek naar een fulltime baan? Bij JAM willen wij je graag helpen bij een geschikte startersfunctie die aansluit bij jouw kennis, ervaring en wensen. Met ons enorme netwerk kom je gemakkelijker binnen bij bedrijven en kun je ook sneller aan de slag! Benieuwd naar wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Maak dan gratis een startersprofiel aan en maak je zichtbaar voor alle aangesloten bedrijven.

Inschrijven uitzendbureau

Ben je geïnteresseerd geworden en benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Schrijf je gratis in en geef aan waar je precies naar op zoek bent:

  • In welke sector wil je graag werken?
  • In welke regio zou je graag aan de slag willen gaan?
  • Bijbaan / parttime / fulltime / startersfunctie
Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen en samen te kijken naar jouw profiel en passende banen. Met onze hulp ligt een leuke baan in Oirschot binnen handbereik!