Woon jij in Oisterwijk en ben je op zoek naar werk in de buurt? Dan ben je bij ons aan het goede adres! JAM is namelijk een online uitzendbureau gericht op jongeren, studenten en starters in de omgeving van Oisterwijk. Wij vinden het belangrijk om jou te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Dat doen we door samen met jou te kijken naar een baan die bij je past: van bijbaan en vakantiewerk tot parttime en fulltime banen. Benieuwd? Maak dan gratis een account aan op de website of solliciteer direct op onze online vacatures.

Bijbaan of vakantiewerk

Wil jij graag wat extra geld verdienen naast je studie of tijdens je vakanties? Via JAM zijn zowel vaste als flexibele bijbanen mogelijk. Bijvoorbeeld een vaste bijbaan op zaterdag in de horeca of flexibel werken wanneer het jou uitkomt in een magazijn. Wil je liever een baan die echt aansluit bij je opleiding, zodat je ervaring op kan doen in het werkveld? Door middel van ons netwerk ligt een passende baan misschien wel dichterbij dan je denkt.

Parttime baan

Wil je graag werkervaring opdoen naast je studie door parttime aan de slag te gaan? Samen met jou zullen we dan kijken naar bedrijven die bij jou en je opleiding passen en zal er een rooster worden gecreëerd die past bij jouw huidige situatie. Zo kom je er snel genoeg achter wat echt bij je past en wat niet!

Fulltime baan

Ben je afgestudeerd en fulltime beschikbaar? Wij helpen je graag bij het vinden van een startersfunctie die past bij jou, je wensen, je opleiding en je ervaring. Weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan doen en wil je fulltime gaan werken om daar achter te komen? Dat is ook mogelijk! Ga dan aan de slag bij verschillende bedrijven bij jou in de buurt en kom er zo snel achter wat je leuk vindt en wat niet. Benieuwd naar wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Meld je dan vrijblijvend aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inschrijven uitzendbureau

Benieuwd naar wat wij jou persoonlijk kunnen bieden? Maak gratis een online (starters)profiel aan, vul je gegevens in en geef aan waar je precies naar op zoek bent:

  • Branche
  • Regio
  • Type dienstverband
Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen en samen te kijken naar de mogelijkheden. Op deze manier ligt een mooie carrière in Oisterwijk binnen handbereik!