Woon jij in Reusel en ben je op zoek naar een baan bij jou in de buurt? Bijvoorbeeld een bijbaan in de weekenden of vakanties, een parttime baan naast je studie of een fulltime baan na het behalen van je diploma? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze focus op de dorpen rondom Eindhoven ligt een leuke baan bij jou in de buurt binnen handbereik.

Fulltime baan

Ben jij op zoek naar een tijdelijke of vaste fulltime baan, maar heb je moeite met het vinden van een gaaf bedrijf dat bij je past? Daar kunnen wij je goed bij helpen! Onze recruiters staan zowel met de starters als met alle aangesloten bedrijven in contact. Zodra ze jou hebben gezien en gesproken en jij je interesses, wensen en ervaringen hebt toegelicht, weten zij altijd vrijwel direct welke bedrijven het beste bij jou passen. Ben jij ook enthousiast over de functie? Dan zullen wij een goed woordje voor je doen en ligt een mooie carrière binnen handbereik ;)

Parttime baan

Op zoek naar een parttime baan in de omgeving van Reusel? Met ons grote netwerk in de Kempen hebben wij altijd parttime vacatures openstaan in verschillende branches: van administratief werk tot technische functies en van werken in de logistiek tot in de horeca. Door je gratis aan te melden zullen we alle mogelijkheden met je bespreken en kijken welke baan het beste bij je past!

Bijbaan / vakantiewerk

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan in de weekenden en vakanties? Met een profiel bij JAM kun je zowel vast ergens aan de slag, als oproepen ontvangen en flexibel aan de slag gaan bij bedrijven in de buurt. Wat dacht je van kerstpakketten of chocolade inpakken, meewerken aan een Tommy Hilfiger modeshow of pakketjes voor een webshop verzendklaar maken? Altijd gezellig met leeftijdsgenoten en altijd een salaris boven het minimumloon!

Inschrijven uitzendbureau

Ben je benieuwd naar wat wij persoonlijk voor jou kunnen betekenen? Door een gratis account aan te maken, weten wij dat jij op zoek bent naar een baan. We nodigen je daarom graag uit voor een kennismakings- of videogesprek, zodat jij precies uit kan leggen waar je naar op zoek bent. Daarna gaan wij voor jou aan de slag! Het zoeken van een baan was nog nooit zo gemakkelijk geweest!