Ben jij op zoek naar een leuke baan in de buurt? Dan ben je bij uitzendbureau JAM aan het juiste adres! Sinds 2012 zetten wij ons met het gehele team in om jongeren, studenten en starters uit regio Zuid-Oost Brabant te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Ook in Rijen zijn wij actief en helpen wij je graag bij het vinden van je volgende baan! Benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij je kunnen bieden? Lees dan snel verder of bekijk direct alle openstaande vacatures in regio Rijen.
 

Ruime baankeuze via uitzendbureau JAM Rijen!

Bij JAM kan je altijd terecht als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging! Of je al enkele jaren ervaring hebt of nog helemaal niet, of je vast of flexibel ergens aan de slag wilt, of je slechts een paar uurtjes naast je studie wilt werken of op zoek bent naar fulltime werk. Wij helpen je graag door je voor te stellen bij diverse interessante bedrijven bij jou in de buurt! Bekijk hieronder het overzicht van dienstverbanden waarmee wij jou van dienst kunnen zijn:

 

Wat biedt Rijen nog meer?

Naast een fijne baan in Rijen, kan je er uiteraard ook terecht in je vrije tijd! Zo ligt het dorp perfect gesitueerd tussen Tilburg en Breda, waar je met het OV of met de auto binnen een half uurtje midden in het centrum staat. Super handig als je een middag wilt shoppen of ’s avonds op stap wilt naar de grotere clubs en kroegen! Ook in het centrum van Rijen is gedurende het jaar voldoende te beleven, met een groot winkelcentrum, diverse smaakvolle restaurants, zonnige terrassen en verschillende activiteiten. Vind je vliegtuigen ook zo fascinerend? Neem dan eens een kijkje bij vliegbasis Gilzen-Rijen: daar komen de vliegtuigen wel heel laag overvliegen!
 

Uitzendbureau gespecialiseerd in diverse sectoren

Naar wat voor baan ben jij precies op zoek? Misschien ben je op zoek naar een actieve baan naast je studie, of wil je juist aan de slag in een sector dat aansluit op je studie? Waar je interesses en kennis ook liggen, wij bieden vacatures aan in verschillende branches. Zo zijn wij onder andere een gespecialiseerd uitzendbureau in de logistiek, uitzendbureau in de horeca, uitzendbureau in de administratie en uitzendbureau in de productie. Ook voor andere sectoren zoals evenementen, techniek, sales en klantenservice kan je bij ons terecht!
 

Altijd een baan die bij je past

Bekijk direct online al onze openstaande vacatures in Rijen en omgeving. Heb je een functie gevonden die bij je past? Dan solliciteer je makkelijk en eenvoudig online. Voorzien wij een match tussen jou en het betreffende bedrijf? Dan nemen we altijd binnen twee werkdagen contact met je op om een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor óf een skype gesprek in te plannen. Door middel van beide afspraken willen wij je graag beter leren kennen, zodat we je misschien nog meer mogelijke bedrijven voor kunnen leggen. Zo heb je zelf altijd de keuze tussen meerdere functies!
 

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar voor je volgende uitdaging? Dan zien wij je sollicitatie of aanmelding graag tegemoet! Al meer dan 2700 jongeren gingen je voor, dus waar wacht je nog op?
 

Ik wil de vacature van mijn bedrijf in Rijen op jullie website!

Bent u op zoek naar jong talent uit de buurt? Bijvoorbeeld in de vorm van een flexibele studentenpool, vakantiekrachten of een fulltime starter? JAM is hét uitzendbureau als u uw vacatures onder de aandacht wilt brengen van jongeren, studenten en starters uit de regio! Klik hier voor meer informatie of neem direct een kijkje in onze Talentenbank. Bij vragen kunt u ons uiteraard altijd bereiken! Wellicht tot ziens!