Op zoek naar een kleinschalig en persoonlijk uitzendbureau die jou helpt bij het vinden van een baan in Rosmalen? Dan ben je bij JAM aan het goede adres. Ons team bestaat uit 15 young professionals die het allemaal belangrijk vinden om jou een goede start op de arbeidsmarkt te bieden. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan of startersfunctie! Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven, waar we je graag één keer uitnodigen voor een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen. Voor de rest regelen we alles via ons online platform en via de WhatsApp. Wel zo makkelijk en lekker laagdrempelig. Nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan direct al onze openstaande vacatures in Rosmalen.
 

Uitzendbureau in Rosmalen: ruime baankeuze!

Bij JAM kan je terecht voor werk tijdens verschillende fases in je leven. Ben je student en op zoek naar een bijbaan in de avonden of weekenden? Of misschien wel je wel een paar maanden fulltime werken tijdens de zomervakantie! Heb je een verkeerde studiekeuze gemaakt of misschien zelfs nog geen studiekeuze gemaakt, waardoor je een tussenjaar hebt? Ook dan staan wij voor je klaar! Ten slotte helpen wij je ook graag bij het vinden van jouw eerste startersfunctie na het behalen van je diploma. Kortom: bij JAM vind je een baan die écht bij jou past!
 

 

Gespecialiseerd uitzendbureau in diverse sectoren

In welke branche jij ook op zoek bent naar een nieuwe baan, wij stellen je graag voor bij bedrijven die aansluiten op jouw wensen en interesses. JAM uitzendbureau Rosmalen heeft zich namelijk gespecialiseerd in diverse sectoren. Zo zijn wij onder andere uitzendbureau in de logistiek en uitzendbureau in de techniek. Maar daarnaast zijn we ook uitzendbureau in de horeca en uitzendbureau voor evenementen. Neem maar eens een kijkje tussen onze openstaande vacatures, daar zit hopelijk vast iets bij waar je enthousiast van wordt!
 

Altijd een baan die bij je past

Vanaf het moment dat JAM opgericht is in 2012 tot vandaag, is ons team bezig om de nieuwste vacatures uit de buurt voor jou op één website te plaatsen. En een vacature online plaatsen doen wij niet zomaar. Van tevoren zijn we altijd minstens één keer bij het bedrijf langs geweest om te weten waar jij precies terecht gaat komen. Zo kunnen we jou altijd meer vertellen dan alleen informatie over de functie. Wij vinden namelijk de sfeer binnen het bedrijf, de doorgroeimogelijkheden, het team en je salaris net zo belangrijk! Omdat wij hier elke dag mee bezig zijn, zijn er ondertussen al meer dan 1000 bedrijven bij ons aangesloten, waardoor jij een uitgebreide keuze hebt van waar je aan de slag wil.
 

Klaar voor de volgende stap?

JAM uitzendbureau Rosmalen is voor jou de perfecte start voor het zoeken naar je nieuwe baan. Bekijk direct onze openstaande vacatures in Rosmalen of maak een gratis account aan. Zo weten we dat jij zoekende bent en zullen we ons netwerk inschakelen om jou te helpen bij het vinden van de perfecte baan.
 


Ik wil de vacature van mijn bedrijf in Rosmalen op jullie website!

Heb je tijdelijke of vaste medewerkers nodig, fulltimers of parttimers, vakantiekrachten of weekendhulpen? JAMwerkt is hét uitzendbureau in Rosmalen dat jou helpt om je vacatures in Rosmalen onder de aandacht te brengen van jong talent uit de buurt! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een gratis bedrijfsprofiel aan op onze website. Ook kan je alvast een kijkje nemen in onze talentenbank om te zien wie er momenteel bij u in de buurt beschikbaar is!