Hoi, wij zijn JAM! Ons doel is om jou te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Of dat nou gaat om een bijbaan, vakantiewerk, parttime of een fulltime baan. Met ons enorme netwerk van meer van 1000 bedrijven in Schijndel en omgeving ligt een mooie baan voor jou binnen handbereik. Maak gratis een account aan en zie wat we voor jou persoonlijk kunnen betekenen!

Fulltime baan

Op zoek naar een fulltime baan in de omgeving van Schijndel? Met de enorme bedrijvigheid in de Meierijstad hoef je nooit ver van huis voor die perfecte baan. Geen idee waar je moet beginnen, hoe je het aan moet pakken of sta je gewoon open voor hulp van onze experts? Maak dan een gratis account aan. Samen sta je sterker dan alleen en kun jij binnen no-time aan de slag bij jouw nieuwe baan.

Parttime baan

Ook aan parttime banen geen gebrek in de omgeving van Schijndel. Door de toenemende werkgelegenheid staan de bedrijven te springen voor potentiële collega’s zoals jij! Een baan in de sales, administratie, techniek, logistiek, horeca… Via JAM kan het zo geregeld zijn. Lekker makkelijk, snel en altijd persoonlijk contact met jouw regiomanager. Wat wil je nog meer?

Bijbaan / vakantiewerk

Waarschijnlijk hebben de meeste van jouw vrienden een bijbaan in de horeca of in de plaatselijke supermarkt. Is dit niks voor jou en ben je juist op zoek naar een bijbaan die aansluit bij je interesses, kwaliteiten en (toekomstige) studie? Dan stellen wij je graag voor aan bedrijven die op dit gebied iets voor jou kunnen betekenen. Benieuwd? Maak dan snel even een gratis account aan en jouw regiomanager neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Inschrijven uitzendbureau

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden kan makkelijk en snel via onze website. Laat je gegevens achter, upload je cv en je kunt direct naar het JAM platform. Hier vind je niet alleen alle openstaande vacatures die aansluiten op jouw wensen en interesses, maar kun je jezelf ook zichtbaar maken voor alle bedrijven in de buurt, jouw cv optimaliseren en verschillende testen maken. Veel leuke extra’s dus!