Woon jij in Sint-Oedenrode en ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Bij JAM helpen wij jou bij het vinden van een vaste of flexibele baan, parttime of fulltime, in allerlei verschillende sectoren. Door je aan te melden op de website, kun je aangeven waar je precies naar op zoek bent. Daarna kun je zelf actief op zoek gaan naar een leuke baan in de buurt, maar zullen ook wij jou ondersteunen in deze zoektocht. Samen staan we nou eenmaal sterker en ligt een passende baan voor jou binnen handbereik!

Fulltime baan

Op zoek naar een fulltime baan in de regio van Sint-Oedenrode? Bij JAM willen wij je hier graag bij helpen en ondersteunen! Met een netwerk van meer dan 1000 aangesloten bedrijven kunnen wij jou voorstellen bij verschillende interessante werkgevers. Natuurlijk altijd in overleg met jou en op basis van jouw ervaring, opleidingen, interesses en overige wensen.

Parttime baan

Ben jij een aantal dagen in de week beschikbaar en ben je op zoek naar parttime vacatures? Bij JAM helpen wij je graag bij het vinden van een passende parttime job! Van een technische functie tot een kantoorfunctie tot werken in de horeca. Met meer dan 1000 aangesloten bedrijven in allerlei verschillende branches hebben wij voldoende parttime vacatures waar jij uit kunt kiezen.

Bijbaan / vakantiewerk

Woon jij in Sint-Oedenrode en ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk dicht bij jou in de buurt? Dan is het maken van een account bij JAM zeker waardevol! Naast dat je zelf kunt solliciteren op verschillende vaste en flexibele bijbanen, kun je ook opgeroepen worden door bedrijven uit de buurt. Zo kom je nog eens op plaatsen waar je zelf nog niet eerder aan hebt gedacht ;)

Inschrijven uitzendbureau

Inschrijven is erg gemakkelijk en kost je slechts een paar minuten. Daarnaast is het ook nog geheel gratis! Je krijgt direct toegang tot het JAM-platform, waar je alles kan regelen omtrent je werk. Daarnaast is het ook mogelijk om je cv te optimaliseren in onze cv-generator, kun je verschillende testen maken en kun je jezelf zichtbaar maken voor bedrijven in de buurt. Benieuwd? Maak dan vandaag nog een gratis profiel aan!