Op zoek naar een baan in de buurt van Someren? Daar willen wij je graag bij helpen! Wij zijn JAM, een online uitzendbureau gericht op jongeren, studenten en starters in de omgeving van Someren. Het is onze missie om jou te helpen bij een succesvolle start van je carrière, in de vorm van een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime job. Maak gratis een account aan op de website en kom erachter wat we voor jou persoonlijk kunnen betekenen.

Bijbaan / vakantiewerk

Ben jij op zoek naar een flexibele of vaste bijbaan of werk tijdens de vakanties? Er zijn verschillende bedrijven bij ons aangesloten in de buurt van Someren die interessante functies open hebben staan voor 8 of 16 uur in de week. Wat dacht je van administratief werk, een functie in de techniek of orderpicken? Zo doe jij nog eens wat anders dan werken in de horeca of in de supermarkt!

Parttime baan

Parttime aan de slag bij jou in de buurt? Via JAM kun je zelf aangeven hoeveel en wanneer jij in de week beschikbaar bent. Op basis van jouw wensen en profiel gaan wij op zoek naar een leuke parttime baan die bij je past. Meld je gratis aan en bekijk ondertussen onze parttime vacatures op de website.

Fulltime baan

Klaar voor je eerste startersfunctie die aansluit op jouw afgeronde studie? Of heb je (nog) geen diploma, maar wil je wel al fulltime aan de slag? Bekijk dan nu onze vacatures! Vind je het lastig om een leuke baan te vinden of vind je het moeilijk om bij bedrijven binnen te komen? Met ons netwerk van meer dan 1000 bedrijven in de regio ligt een passende functie voor jou binnen handbereik!

Inschrijven uitzendbureau

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gratis een online profiel aan door op “inschrijven” rechtsboven in de hoek te klikken. Vul je gegevens in en geef aan waar je precies naar op zoek bent:

  • Welke branche je interessant vindt of in welke richting je bent afgestudeerd
  • In welke regio je graag aan de slag zou willen gaan
  • Naar welk type dienstverband je naar op zoek bent
Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen en samen te kijken naar jouw profiel en passende banen. Met onze hulp ligt een leuke baan binnen handbereik!