Op zoek naar werk in Tilburg? Via JAM kan je aan de slag bij allerlei verschillende bedrijven in en rondom de stad Tilburg! Bijbaan of startersfunctie, flexibel of vast én in allerlei verschillende sectoren. Wij helpen je graag bij het vinden van een baan die bij je past. Meld je gratis aan en bekijk wat we voor jou persoonlijk kunnen betekenen.

Fulltime baan

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een fulltime baan die aansluit bij je studie? Of heb je een tussenjaar, omdat je nog niet goed weet wat je wilt gaan doen? Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende fulltime job! Wij hebben momenteel verschillende fulltime vacatures openstaan, maar zodra je een gratis account aanmaakt, kunnen we ook specifiek voor jou op zoek naar een baan die bij je past. En dat allemaal helemaal gratis! Zo ligt een fulltime functie binnen handbereik ;)

Parttime baan

Ben je maar een paar dagen in de week beschikbaar, bijvoorbeeld naast je studie of naast een andere baan? Wij helpen je graag bij het vinden van een parttime baan die past bij jouw persoonlijke situatie en interesses. Maak een gratis profiel aan en kom er direct achter wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen.

Bijbaan / vakantiewerk

Studeer je in Tilburg en ben je op zoek naar een bijbaan naast je studie? Wij hebben verschillende bedrijven in onze portefeuille, die op zoek zijn naar jong talent! Zo kun je bijvoorbeeld vast elke zaterdag ergens aan de slag gaan, of flexibel opgeroepen worden door bedrijven uit de buurt. De keuze is aan jou en de keuze is reuze!

Inschrijven uitzendbureau

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Een profiel aanmaken is helemaal gratis en je hebt direct toegang tot het JAM-platform. Maak je account compleet en laat ons weten waar je precies naar op zoek bent. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van alle binnenkomende vacatures die op jouw lijf geschreven zijn!