Op zoek naar een nieuwe uitdaging in Uden, maar zie je door alle vacatures door de bomen het bos niet meer, weet je niet goed wat je wilt of heb je gewoon geen zin om tientallen motivatiebrieven te schrijven? Wij van JAM (online uitzendbureau) staan klaar om jou te helpen bij het vinden van een passende baan in Uden! Wij helpen al meer dan 7 jaar jongeren, studenten en starters aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt en daarbij kunnen wij jou ook helpen. Waar je ook naar op zoek bent, wat voor opleiding je ook hebt gedaan (of misschien wel geen) of wat je wensen ook zijn. Met ons netwerk van meer dan 1000 bedrijven in Zuid-Oost Brabant ligt een gave nieuwe job voor jou binnen handbereik. Bekijk hieronder in wat voor banen wij gespecialiseerd zijn.

Startersfuncties

Ben je net afgestudeerd van HBO of WO of heb je misschien al een paar jaar werkervaring opgedaan, maar past de functie niet echt bij jou? Wij zijn er klaar voor om jou te ondersteunen bij het vinden van een passende startersfunctie in Uden. Samen met jou gaan we kijken waar je interesses liggen en wat jij zoekt in een baan. Op die manier kunnen wij je voorstellen bij verschillende bedrijven bij jou in de buurt. Zo kom je wellicht nog eens bij bedrijven of branches waar je van tevoren nog nooit zelf aan had gedacht! Wil je liever zelf de touwtjes in handen houden? Maak dan een gratis startersprofiel aan en maak jezelf zichtbaar in onze talentenbank. Zo hoeft niet alle energie vanuit jou te komen, maar kunnen bedrijven jou ook benaderen als ze een perfecte match voorzien!

Parttime / fulltime

Bezig met een deeltijd studie, heb je een tussenjaar of ben je gewoon op zoek naar een baan voor 40 of minder uren in de week? Wij staan in contact met verschillende bedrijven bij jou in de buurt die op zoek zijn naar nieuwe parttime en fulltime collega’s. Neem eens een kijkje tussen onze vacatures en filter op basis van jouw wensen en voorkeuren. Solliciteren doe je makkelijk en snel online en je krijgt altijd binnen twee werkdagen reactie van één van onze medewerkers. Staat er momenteel niets tussen wat je aanspreekt? Maak dan een gratis profiel aan en wij nodigen je graag uit om eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Zo leren wij jou wat beter kennen en kunnen we gerichter voor je op zoek gaan naar een passende baan. Succes gegarandeerd!

Bijbaan / vakantiewerk

Op zoek naar een bijbaan na school, in de weekenden of tijdens vakanties? Met een profiel op JAM kun je gemakkelijk zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent en wat voor werk je graag zou willen doen. Wil je bedrijven helpen op kantoor, wil je je handen uit de mouwen steken in een magazijn of gaat je voorkeur uit naar werken op een zonnig terras? Waar je voorkeur ook naar uit gaat, er staan verschillende bedrijven in jouw regio te trappelen om jong talent zoals jij! Maak een gratis account aan zodat wij je verder kunnen helpen of solliciteer direct op onze online vacatures.

Inschrijven uitzendbureau

Naast dat je zelf op zoek kunt gaan tussen onze verschillende openstaande vacatures, kan je je zoektocht naar een passende baan een nog grotere boost geven door je in te schrijven bij JAM. Op je profiel kan je aangeven waar je precies naar op zoek bent:
 

  • In welke branche wil je graag werken?
  • Hoeveel uur per week ben je beschikbaar?
  • Hoeveel reistijd wil je maximaal kwijt zijn?

Uiteraard kun je ook aangeven wat voor diploma’s je op zak hebt of met welke opleiding je momenteel bezig bent. Door je aan te melden weten onze regiomanagers dat jij zoekende bent en kunnen ze hun ogen open houden voor een baan die helemaal bij jou past. Zodoende hebben we al meer dan 2.500 jongeren aan een gave baan geholpen. Ben jij de volgende?!