Op zoek naar een baan in (de omgeving van) Valkenswaard? Wij helpen jou graag bij een succesvolle start van jouw carrière. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan, parttime of fulltime baan. Of je liever vast of flexibel aan de slag wilt. Wij staan in contact met meer dan 1000 bedrijven in de regio die allemaal op zoek zijn naar jong talent! Benieuwd naar wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Maak dan snel een gratis account aan.

Fulltime baan

Ben je op zoek naar fulltime werk? Wij kunnen je helpen bij het vinden van een baan in allerlei verschillende branches: van logistiek tot aan evenementen en van zorg tot verschillende kantoorbanen. Door je aan te melden krijg je direct toegang tot ons platform. Daar kan je zelf op zoek gaan naar interessante vacatures bij jou in de buurt, maar je kunt jezelf ook zichtbaar maken voor alle aangesloten bedrijven. Grote kans namelijk dat er een bedrijf precies naar iemand zoals jou op zoek is!

Parttime baan

Ben je op zoek naar een baan voor een aantal dagen in de week? Of je nu 2, 3 of 4 dagen beschikbaar bent, er zijn voldoende bedrijven die op zoek zijn naar parttime medewerkers! Onze regiomanager staat direct in contact met deze bedrijven en kan jou daardoor uitstekend helpen bij het maken van een goede match! Zelf op zoek gaan naar een leuke baan kan natuurlijk ook ;) Na je aanmelding krijg je namelijk direct toegang tot alle vacatures!

Bijbaan / vakantiewerk

Ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk, maar vind je het moeilijk om iets te vinden dat écht bij je past? Dan helpen wij je graag verder! Er zijn namelijk genoeg bedrijven in de omgeving van Valkenswaard die op zoek zijn naar jong talent. Wij helpen je graag binnenkomen bij deze bedrijven en jou te helpen bij een succesvolle start van jouw carrière. Geïnteresseerd? Maak dan snel een gratis profiel aan en bekijk direct wat wij voor jou kunnen betekenen!

Inschrijven uitzendbureau

Een account aanmaken doe je makkelijk en snel via onze website. Vul je persoonlijke gegevens in, upload je cv en laat weten wat je precies zoekt in een baan. Ben je op zoek naar een bijbaan? Of ben je afgestudeerd en op zoek naar een startersfunctie? Daarna neemt één van onze regiomanagers zo snel mogelijk contact met je op om je beter te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken. Op die manier kunnen we gerichter voor jou op zoek gaan en je ondersteunen in jouw zoektocht naar een leuke baan!