Ben je op zoek naar werk in of rondom Veghel, maar weet je niet goed waar je moet beginnen, wat alle mogelijkheden zijn of lijkt het je gewoon fijn om ondersteund te worden in jouw zoektocht naar een mooie baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 1000 aangesloten bedrijven in Veghel en omgeving ligt een succesvolle start op de arbeidsmarkt binnen handbereik! Lees snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Fulltime baan

Afgestudeerd en klaar om fulltime aan de slag te gaan? Of heb je bijvoorbeeld een tussenjaar en weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan doen? Door middel van een account op onze website helpen wij je gratis bij het vinden van werk bij jou in de buurt. En of dat nou gaat om een startersfunctie die aansluit op jouw behaalde studie, of werkervaring opdoen bij verschillende bedrijven tijdens jouw tussenjaar. Afhankelijk van jouw situatie en wensen gaan we samen met jou op zoek naar een gave werkgever!

Parttime baan

Op zoek naar parttime werk in of in de omgeving van Veghel? Met zoveel bedrijvigheid staan de bedrijven te springen voor parttime werknemers zoals jij! Momenteel hebben we al een aantal interessante parttime vacatures online staan, maar we kunnen ook specifiek voor jou op zoek gaan naar een baan die bij je past. Het enige dat je dan hoeft te doen is even een gratis account aan te maken en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bijbaan / vakantiewerk

Woon of ga je naar school in Veghel en ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk in de omgeving? Via JAM kun je aan de slag bij andere banen als horeca en de plaatselijke supermarkt. Wat dacht je van werken in het magazijn van een grote webshop, meehelpen bij het opbouwen van de grootste festivals of wil je alvast proeven hoe het is om op kantoor te werken? Meld je gratis en we kijken samen met jou naar alle mogelijkheden bij jou in de buurt.

Inschrijven uitzendbureau

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Door een gratis account aan te maken wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Geef dan aan waar je precies naar op zoek bent, hoeveel uur je graag zou willen werken en hoeveel km van huis je bereidt bent om naar je werk te reizen. Daarna gaan wij aan de slag met het vinden van een geschikte werkgever die voldoet aan al je eisen! Het vinden van een baan was nog nooit zo makkelijk geweest.