Ben je op zoek naar werk in of rondom Veldhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een netwerk van meer dan 1000 bedrijven in Zuid-Oost Brabant, kunnen wij zeker van toegevoegde waarde zijn tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Van bijbaan tot aan startersfunctie, wij hebben contact met verschillende bedrijven in en rondom Veldhoven die op zoek zijn naar jong talent zoals jij! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Fulltime baan

Wil je fulltime ergens aan de slag, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen, wat alle mogelijkheden zijn of vind je het gewoon fijn om ondersteund te worden tijdens jouw zoektocht naar een gave werkgever? Onze regiomanager helpt jou graag bij een succesvolle start van jouw carrière! Samen gaan jullie kijken naar de mogelijkheden en we houden altijd rekening met jouw persoonlijke situatie en wensen. Nieuwsgierig? Maak dan snel een gratis startersprofiel aan.

Parttime baan

Wil je graag parttime ergens aan de slag? Er zijn genoeg bedrijven bij ons aangesloten die op zoek zijn naar parttime medewerkers ter versterking van hun team! Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent en wij weten meestal direct welke vacatures aansluiten bij jouw profiel en wensen. Het zoeken naar een leuke parttime functie was nog nooit zo makkelijk geweest!

Bijbaan / vakantiewerk

Wil jij graag dichtbij huis of school aan de slag met een bijbaan? Via JAM is het zowel mogelijk om vast aan de slag te gaan bij één werkgever, als werkervaring op te doen bij verschillende bedrijven als je bijvoorbeeld nog niet goed weet wat je leuk vindt. Maak gratis een account aan en je hebt direct toegang tot het JAM-platform. Hier kan je alle verschillende vacatures bekijken, maar je kunt ook uitgenodigd worden door bedrijven bij jou in de buurt voor dagjeswerk. Zo bepaal je altijd zelf waar en wanneer je werkt!

Inschrijven uitzendbureau

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Het enige dat je hoeft te doen is je gratis te registreren bij ons op de website. Daarna nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de verschillende mogelijkheden met je te bespreken. Op die manier kunnen we je een aantal vacatures voorleggen, waar je vervolgens zelf uit kunt kiezen. Lekker makkelijk en je bent nergens aan gebonden.