Aangenaam! Wij zijn JAM, een online uitzendbureau dat zich specialiseert in werk voor jongeren, studenten en starters. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan bij jou in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk direct onze actuele vacatures in Vught en omgeving en solliciteer makkelijk en snel online.
 

Ruime keuze uit verschillende banen in Vught

Onze missie is om jongeren, studenten en starters een succesvolle start op de arbeidsmarkt te bieden. Wij begrijpen dat dat voor iedereen op een andere manier wordt ingevuld. Misschien ga je nog naar school en ben je op zoek naar flexibel werk waarover je zelf de controle houdt. Misschien ben je net afgestudeerd, maar heb je nog weinig ervaring en ben je op zoek naar je eerste baan. Of misschien heb je al een aantal jaren ervaring, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Op welk punt je ook staat in je leven, wij ondersteunen jou graag in je zoektocht naar een nieuwe baan. Zo kan je bij ons terecht voor:
 

 

Dit is Vught

Vught is een Brabants dorp waar genoeg te doen is na of voor je werktijd. Zo zijn er diverse winkels te vinden, worden er gezellige evenementen georganiseerd, is er genoeg natuur om fietsend of wandelend van te genieten en zijn er bijzondere bezienswaardigheden om te bezoeken. Zo kan je eens een bezoek brengen aan het nationaal bekende Kamp Vught, een tocht maken door de prachtige Vughtse Heide of kom je even lekker tot rust bij recreatieplas de Ijzeren Man. De dag kan je uiteraard bourgondisch afsluiten door een bezoek aan één van de smaakvolle restaurants in het centrum van het dorp.
 

JAM: Uitzendbureau in diverse sectoren

Om iedere jongere, student, starter of young professional zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij banen aan in diverse sectoren. Zo zijn wij niet alleen een uitzendbureau in de horeca, maar ook een uitzendbureau voor administratief werk en uitzendbureau in de productie. Een compleet overzicht van mogelijk sectoren vind je hieronder:
 
 

Werk dat 100% bij je past

Bij JAM kijken we niet alleen naar je ervaring en diploma’s, maar nog meer naar je persoonlijkheid. Werk je liever zelfstandig of in teamverband? Welke sfeer binnen een bedrijf past het beste bij je? Komt jouw mentaliteit overeen met die van je toekomstige collega’s? Al deze dingen zorgen ervoor dat jij straks nóg beter op je plek zal zitten dan wanneer alleen naar de functie-eisen worden gekeken. Wij kunnen jou hierin adviseren, omdat we bij alle bedrijven langs zijn geweest, voordat deze vacatures op onze website worden geplaatst. Op die manier hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar kunnen we jou alles vertellen over jouw nieuwe werkplek. Wel zo fijn toch?
 

Regel jouw nieuwe baan via JAM!

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Maak dan een gratis account aan op onze website en we nodigen je graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen wij uiteraard gerichter te werk gaan. Zo heb jij binnen not-ime een gave functie op zak!

 
 

Ik ben op zoek naar jong talent voor mijn bedrijf in Vught!

Bent u op zoek naar tijdelijk of vast jong talent uit de omgeving van Vught? Wij van JAM zetten werken in de regio opnieuw op de kaart en brengen uw bedrijf onder de aandacht van beschikbare kandidaten bij u uit de buurt. Zo krijgt u met een gratis bedrijfsprofiel op onze website direct toegang tot onze talentenbank, waarmee u laagdrempelig in contact komt met beschikbare jongeren, studenten en starters. Ook kunt u kosteloos oproepen en vacatures plaatsen. Benieuwd naar andere mogelijkheden en diensten die wij aanbieden? Neem dan even contact met ons op of kom gezellig langs voor een kop koffie!