Val op met je vacaturetekst!

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. Dus hoe maak je het verschil? Een van de belangrijkste onderdelen is het schrijven van een goede, pakkende vacaturetekst.

Ben je op zoek naar jongeren, studenten of starters, maar lukt het niet helemaal om voldoende reacties te krijgen op je vacature? Dan helpen we je met de JAM vacatureservice graag met het schrijven van een goede vacaturetekst die onze doelgroep aanspreekt!
Wat houdt de JAM vacatureservice in?

  • Laat uw vacaturetekst gratis en vrijblijvend optimaliseren
  • We herschrijven uw vacature naar een duidelijke, laagdrempelige vacaturetekst die de doelgroep aanspreekt
  • We schrijven teksten die geoptimaliseerd zijn voor Google (SEO)
  • Ontvang uw nieuwe vacaturetekst binnen 24 uur na ons telefoontje!
Verbeter mijn vacaturetekst!
nieuwe job bedrijven

Wij laten de ‘tone of voice’ aansluiten op uw doelgroep

We zijn jong en we zitten midden in de doelgroep waar u naar op zoek bent. We weten wat de interesse wekt bij jong talent en wat juist niet. ‘Geen 9 tot 5 mentaliteit’, ‘spin in het web’, ‘salestijger’ wekken eerder frustratie op bij young potentials dan dat ze interesse wekken.

Dus alsjeblieft, gebruik het niet. Onze marketeer Nikki helpt je graag bij het opstellen van een vacaturetekst met de juiste ‘tone of voice’ die wél aansluit bij uw doelgroep!


“Vooruitgang begint bij het stellen van de juiste vraag”

U kent uw bedrijf natuurlijk beter dan wij. Daarom heeft u ook de antwoorden die wij nodig hebben voor het opstellen van een goede, wervende vacaturetekst. Door telefonisch de juiste vragen te stellen, komen we er snel achter naar wat voor type kandidaat u op zoek bent!

Verdient uw vacature ook wat extra aandacht?

Vul het onderstaande formulier in en maak gebruik van onze hulp!

*
*
*
*
 
SelecteerWijzigVerwijderen
Upload een Word of PDF document met uw vacaturetekst