Werken bij verschillende bedrijven in de buurt én geld verdienen tijdens je zomervakantie?

Meld je aan!

2994 jongeren gingen je voor

Horecamedewerker op Eindhoven Airport Horeca Aan de slag als pizzabakker, smoothiemixer of juist belegde broodjes maken? Op Eindhoven Airport hebben we verschillende gave vakantiebanen beschikbaar in de horeca, van de grill tot aan de kassa en van salades tot bediening.
Pakketjes versturen in magazijn van webshop Logistiek Samen met een gezellig en jong team aan de slag bij een magazijn van bekende webshops bij jou in de buurt? Pick de juiste producten uit de schappen en zorg voor een juiste afhandeling van een bestelling
Allround medewerker bij de gaafste festivals Festival Geld verdienen in plaats van uitgeven tijdens de vetste feesten van Nederland! Lekker in de zon mee helpen opbouwen, zorgen dat de vrachtwagens en bussen goed geladen zijn, verzorgen van verkoelende drankjes en tenslotte mee afbouwen. Iets voor jou?
Vakantiebanen in de buitenlucht Tuinbouw Ben jij liever in de frisse lucht bezig? Met de zon op je gezicht zorg jij samen met een jong en gezellig team van ervaren hoveniers voor de aanleg van mooie tuinen. Afwisselend werk door telkens andere projecten.
Montagekracht bij technische bedrijven Techniek Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar stoere jongens en meiden die niet vies zijn van machines, een beetje olie en hard doorwerken. Lijkt jou het leuk om aan producten te sleutelen of onderdeel te zijn van een productieproces? Dan is dit iets voor jou!
Administratief werk op kantoor Administratief Ga aan de slag bij verschillende kantoren bij jou in de buurt en zorg voor een goede administratieve afhandeling van verschillende opdrachten. Hou je hoofd erbij, want je zult secuur en overzichtelijk moeten werken!

Enkele van onze eindbestemmingen:

Voordelen

Ook een gave vakantiebaan scoren deze zomer?

Reserveer 'm vandaag nog door je te registreren!

Gratis aanmelden!

2994 jongeren gingen je voor