Werken OP Eindhoven Airport

Lijkt het je leuk om te werken in een internationale omgeving en heb je passie voor de horeca of koken? Dan vind je het wellicht leuk om samen met je vriend(inn)en aan de slag te gaan op Eindhoven Airport. Zowel als bijbaan, parttime én fulltime mogelijk! 
Bekijk alle vacatures op Eindhoven Airport
 

Werken in de horeca op het vliegveld

Als medewerker horeca / catering kun je op bijna alle horecaconcepten op Eindhoven Airport aan de slag. Zo kun je de ene dag werken in de schitterende Bavaria Bar (zie foto), en sta je de andere dagen bij La Place of bij de koffiebar. Ook qua werkzaamheden is er meer dan voldoende afwisseling. Je kunt namelijk werken als pizzabakker, salade maker, soep serveerder, ober, barmedewerker, cassière, afwasser, enzovoorts. 

Moet je ook al deze dingen doen en elke keer ergens anders werken? Nee, zeker niet. Als jij het bij een van de concepten naar je zin hebt en je vindt het werk leuk, dan kunnen we daar natuurlijk rekening mee houden bij de planning!
Bekijk hier de horeca banen

Op zoek naar een bijbaan, parttime of fulltime baan in de horeca?

Ben je alleen na school beschikbaar maar vind je het wel erg leuk om met andere jongeren en studenten in de horeca te gaan werken op Eindhoven Airport? Geen probleem! Je kunt namelijk ook als bijbaan aan de slag op Eindhoven Airport, zo lang je gemiddeld maar minimaal 8 uur per week beschikbaar bent én minimaal 15 jaar oud bent. Heb je een tussenjaar of ben je zelfs fulltime beschikbaar? Ideaal! We zijn namelijk doorlopend op zoek naar parttimers en fulltimers ter versterking van ons team. 
Inschrijven
 

Wat levert zo'n baan op Eindhoven Airport nu eigenlijk op?

Naast het feit dat we je natuurlijk een erg leuke, afwisselende baan op een hele mooie locatie te bieden hebben, heeft een baan als horeca / catering medewerker op Eindhoven Airport nog meer voordelen. Zo krijg je namelijk een  flinke korting op al het eten en drinken, krijg je een toeslag van 150% op feestdagen, én ontvang je een  goed salaris boven het minimumloon! VB: 21 jaar - €8,75.
Tenslotte mag je ook nog eens je voorkeursdagen en -tijdstippen doorgeven waarop je kunt werken.

 Interesse om op Eindhoven Airport te gaan werken?

Schrijf je vandaag nog in bij JAMwerkt.nl!
INSCHRIJVEN